Region

Svet

Region

Serija Ubice mog oca 6 uskoro na tv ekranima! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca 6" uskoro na tv ekranima! Glavna tema šeste sezone je kocka. Ona više nije samo zabava za likove u seriji, već centar sveta.

Serija Ubice mog oca 6 uskoro na tv ekranima! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Novih 12 epizoda 6. sezone serije “Ubice mog oca” očekuju nas uskoro na kanalima Super Star i Prva, a do tada pogledajte prvi tizer trejler za predstojeće epizode.



Glavna tema šeste sezone “Ubice mog oca” je kocka. Ona više nije samo zabava za likove u seriji, već centar sveta.



Kroz nekoliko događaja koji kulminiraju zločinom, nova sezona će nam pokazati kako je lako preći od „početne sreće“ i izgovora da „možda nije tvoj dan“ do trenutka kada je sve izgubljeno – ne samo materijalno, već takođe i prijatelji, porodica i konačno sam život.

Istražitelji će istraživati laži manipulatora, otkrivajući okrutni svet lihova koji je neizbežno povezan sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu, ali poučnu priču videćemo kako se uništavaju životi i koliko je teško izaći iz tog magičnog kruga u kojem je teško zaraditi, iako kockari do kraja veruju da je zarađivati novac moguće i lako postignuti, postići.

 

Serija Vera epizoda 2: Nasilje vojne bezbednosti! (VIDEO)







Istovremeno, Predrag Marjanović će postati ministar unutrašnjih poslova i mnoga dugovanja iz njegovog prethodnog života dospevaju na naplatu.

Glavne uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mikalović, Ivan Zablačanski, Ivana Dudić i drugi. U seriji će nastupiti i: Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović, Ivan Jeftović…

"Ubice mog oca 6" zvanično i premijerno na kanal Super Star stižu 18.  februara, nakon emitovanja serije "Pad".



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tvinemania

Povezane vesti:


>