Zadruga

Parovi

Moka Slavnić o Zvezdanu i Anđeli: Opstaće ako budu imali odnose!

Moka Slavnić o svom sinu Zvezdanu i njegovoj devojci Anđeli Đuričić ima svoje mišljenje koje se ne libi da iznese. Opstaće ako budu imali intimne odnose, smatra on.

Moka Slavnić o Zvezdanu i Anđeli: Opstaće ako budu imali odnose! Foto: Youtube




Zbog sve učestalijih svađa ljubavnog para, mnogi smatraju da je veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića na klimavim nogama. 

Poslednja velika svađa dogodila se kada je Anđela na bezobrazan način jednom od cimera rekla da ustane sa njenog mesta, a Slavnić joj je objasnio da ne sme da se ponaša tako, jer bi on trebalo da je zaštiti, a da su svađe i fizički obračuni ono što mu je najmanje potrebno.



"Gledam "Zadrugu" i sve šta se dešava između Zvezdana i Anđele. Prebiću ih oboje kada izađu i kada ih budem video" - prokomentarisao je Moka Slavnić za medije, pa dodao:

"U izolaciji je posle sve izglađeno, pa sam mogao mirno da spavam."






Moka Slavnić je prokomentarisao činjenicu da mu je sin na uslovnoj, ali nije zabrinut da može da završi u zatvoru:

"To što je Zvezdan na uslovnoj nema veze i ne brinem da bi stvari mogle da eskaliraju do te mere da završi u zatvoru. Kod mene nema šanse da budem neobjektivan jer je on moj sin. Anđela je priznala krivicu i izvinila mu se, ali tek kada je iscurelo mnogo krvi, da tako kažem. Mogla je da bude mnogo taktičnija, ali njena narav je takva da nije odmah rekla: „Izvini, kriva sam, neće se ponoviti“. Da je to uradila, sve bi bilo u redu."


Zoran Moka Slavnić je prokomentarisao i budućnost veze svog sina, pa naglasio u čemu vidi problem i šta bi moglo da bude razlog prekida pre završetka rijalitija "Zadruga 6":

" Anđela i Zvezdan su slatki i dragi jedno drugom, ali mala mora još mnogo da uči i da shvati da pored sebe ima alfa mužjaka. Nije ona loša, ali on je jak i pravi muškarac i ne voli takvo ponašanje. Ako budu bili intimni do kraja, njihova veza će izdržati, ali ako se to ne desi, postoje šanse da propadnu." - iskren je Zvezdanov otac.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>