Region

Svet

Sin Goce Božinovske postao otac po drugi put!

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan postao je otac po drugi put! Sve nas je iznenadilo, malo je ranije stigao moj mali Vukan...

Sin Goce Božinovske postao otac po drugi put! Screenshoot/Instagram





Bojana Rodić, izabranica Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske, porodila se u GAK "Narodni front" i na svet donela još jednog dečaka, kojem su roditelji dali ime Vukan.

Naime, ponosni otac se odmah oglasio na društvenoj mreži Instagram i podelio srećne vesti sa svojim pratiocima.


- Rodio se Vukan Šijan. Volim te, Bojana - napisao je kratko Mirko u okviru svoje objave.







- Sve nas je iznenadilo, malo je ranije stigao moj mali Vukan. Slavlje je već počelo u mojoj kući, nisam stigao nigde drugo da organizujem. Evo već nazdravljam sa prijateljima, znate već kako to ide kod mene. Posle muzika i sve ostalo... I mama i beba su dobro, Goca je presrećna, samo igra - rekao je uzbuđeno Šijan za Republiku.



Bojana i Mirko u avgustu 2021. godine postali su ponosni roditelji svog prvenca Zorana koji je ime dobio po dedi, Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu.





Značenje imena Vukan


Ime Vukan bilo je jedno od najpopularnijih imena za dečake u Srbiji. Njegovo značenje dolazi od imenice vuk. Naime, u vreme kada se verovalo da imena imaju magijsko dejstvo, dečaci su dobijali ime Vuk ili Vukan da bi roditelji zastrašili “zle duhove” imenom potomstva i tako ga sačuvali od bolesti i umiranja. Vremenom, simbolika imena se menjala, pa se tako danas može čuti da je Vukan “onaj koji je uvek spreman da sačuva i zaštiti druge”.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>