Ljubav

Style

Ovih 6 znakova pokazuju da vam je suđeno da budete sa nekom osobom!

Kako da prvi susreti pokažu da ste pronašli pravu ljubav!? Ovih 6 znakova pokazuju da vam je suđeno da budete sa nekom osobom!

Ovih 6 znakova pokazuju da vam je suđeno da budete sa nekom osobom! Svet Plus




Da li već na početku odnosa možete da shvatite da vam je neko suđen, da je to prava osoba za vas? 

Postoje susreti koji se dešavaju kao iz sna, kada osetimo nečije prisustvo, verujemo toj osobi, osećamo bezuslovnu ljubav i imate osećaj da je vaša sudbina pronađena. 

Podsvesno nam poručuje da smo tada u pravo vreme na pravom mestu.



Postoje posebni signali koji pokazuju da ste suđeni jedno drugom - evo 6 najdominantnijih:



- O budućnosti govorite iste stvari. - Na primer, sanjate o udobnoj kući van grada, maloj bašti i velikom ljubaznom psu, a partner želi isto. Iznenađujuće, razmišljate u istom pravcu i na isti način vidite budućnost, čak i u početnoj fazi zabavljanja. Ovo je veoma važan signal da će ova osoba biti pouzdan partner, jer gledate u jednom pravcu, što je od velikog značaja za odnose.

- Razumete se u malim stvarima - Umesto svađe i rasprava, birate razumevanje. Kod ovih partnera stvari se rešavaju razgovorom. I u ovakvim odnosima postoji nesuglasica, ali oni su svesni da ih mogu prevazići. Ostajete razumni i mudri, ne pokušavate da menjate jedno drugo, ali ste spremni da ukažete na greške međusobno i zajedno da se razvijate, piše Sensa.







- Ne pokušavate da budete bolji nego što jeste - Ne težite da od sebe izgradite superzvezdu ili, obrnuto, skromnu ženu da biste se u očima muškarca pojavili boljim nego što zaista jeste. Ako je partner zaista srodna duša, nema smisla stavljati maske i precenjivati sopstvene zasluge. Ne igrate uloge, ne preuzimate lažne uloge i ne trudite se da izgledate bolje. Iskreni ste i prirodni i, što je najvažnije, ne plašite se da pokažete svoje nedostatke i negativne strane, jer ste sigurni da će ih muškarac sigurno prihvatiti.

- Zajedno postajete bolji - Muškarac vas inspiriše i vi inspirišete njega. Šta bi moglo biti harmoničnije u vezi? Kada su partneri jedni drugima motivatori, to je vredan pokazatelj da ste pronašli srodnu dušu. Motivišite se da postanete bolji, težite nečemu, jedno drugo motivišete da dosegnete nove visine i promenite se. Zajedno se trudite da postanete bolji i da dignete vaš odnos na viši nivo.






- Pored njega se ponašate slobodno i otvoreno - Glasno pevate, uživate u njegovom društvu i ponašate se kao malo dete - sve to žena može samo u prisustvu muškarca koji je zaista njena druga polovina. Ne plašite se da bude prirodna, niti da da ćete izgledati smešno, potpuno ste svoji, autentični. I baš takvi kakvi jeste, dopadate se svom partneru.

- Zaboravljate na brige pored njega - Ovo je veza u kojoj iamte potpuno stanje mira, potpuna smirenost i uverenje da će sve biti u redu. Čini se da se odvajate od trenutnih briga, zaboravljate na probleme i strepnje, osećate harmoniju. To je zato što je pored vas osoba koji je u stanju da preuzme odgovornost, pruži pomoć kada je to potrebno, da vas podržava, voli, drži za ruku u svakom segmentu života. Prava ljubav je tu kako bi život učinila lepšim i lakšim.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>