Region

Svet

Indy: Umukni i skloni se da te ne vidim Edita: Indy, uništila si život i sebi i meni

Iako se priča među novim Zvezdama Granda simpatična Edita Aradinović koja je bila favorit mnogih zvezda iz Grandovog žirija okrivila je svoju rođenu sestru Indy za to što je ispala iz takmičenja. To se desilo uprkos mnogim prognozama da će ući u samo finale, pa Edita sada misli da je za sve kriva Indy koja joj je davala pogrešne savete. Iako je Indy iskusna u estradnim vodama i zna kako se skreće pažnja, sestru je terala da bude skromna, povučena.

Indy: Umukni i skloni se da te ne vidim Edita: Indy, uništila si život i sebi i meni



Po nagovoru Indy, Edita nije komuncirala sa novinarima, klonila se skandala i izazivanja pažnje koja je po proceni Indy krajnje negativna i koja je njoj, navodno, pokvarila karijeru. Indy je uvek vodila glavnu reč kada je Edita birala pesme, pa se sada Edita žali koleginicama da bi možda bolje prošla da je pratila svoj ukus i intuiciju. Ona je sve to rekla i sestri u lice, a za svađu se brzo doznalo i u estradnim krugovima.

"Indy uopšte ne može da pronađe sebe u ovim estradnim vodama. Od početka je pravila greške koje su je na kraju i koštale popularnosti i para. Imala je milion prilika, a nije ih dobro iskoristila, do sada je tako lepa i talentovana mogla da prešiša mnoge pevačice iz prve lige. Imala je i mega hit Bato bre, ali nije umela da vodi svoju karijeru. Indy naravno ne priznaje da je pravila greške, pa sada za sve krivi druge ljude i novinare. Ubeđena da zna kako treba, preuzela je kontrolu nad Editinom karijerom. Kažu da joj nije dozvoljavala da daje intervjue i da se pojavljuje u novinama što je po Editinoj proceni bila greška" - priča izvor i nastavlja:

"Editi nikad nije bilo drago što se Indy meša, ali svi oko nje uspeli su da je ubede da sestra zna šta radi jer je već sve to prošla. Edita je imala drugačiju ideju, htela je da se reklamira, eksponira, da se više kreće među ljudima i predstavi sebe kao pevačicu sa stavom. E, sada kada je zbog najmanjeg broja glasova publike ispala iz takmičenja, Edita se posvađala sa sestrom. Kako je Edita posle pričala drugaricama iz Zvezda Granda, noć posle ispadanja rekla je Indy da je uništila život i sebi i njoj jer ne zna kako i šta treba da se radi da bi se uspelo na estradi. Indy je kulirala, a onda se iznervirala i zapretila joj da umukne i da se skloni jer ne želi da je vidi tako nesrećnu. Još je rekla Editi da će vreme pokazati da je bila u pravu".

"Edita nikako da preboli neuspeh u takmičenju. Bila je ubeđena da će dogurati do finala, a sada krivi sebe da se loše predstavila narodu. Mlada pevačica je jako razočarana i tek sada neće ni sa kim da komunicira. Njene drugarice kažu da sve nade polaže u baraž i da intenzivno razmišlja o nastupu koji bi mogao da je vrati. Kaže, sada će promeniti taktiku i sve će raditi samo po svome".

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>