Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 16. januara do 22. januara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Izgleda da se Vage vrte u začaranom krugu po pitanju ishrane. Želeli biste da promenite nešto, ali kao da nemate dovoljno motiva i volje za to. Pokušavajte I dalje, rezultata će svakako biti.

Ljubav

Manje pričajte, više se volite – neka to bude moto za one koji su u emotivnim relacijama bilo koje vrste. Doduše, za one koji žive zajedno ili su u braku – ovo će biti nešto teže za izvesti jer će biti mnogo situacija I tema u kojima je neophodno da se dogovorite, a ti dogovori baš I neće ići lagano I jednostavno. Imajte više strpljenja jedno za drugo. Slobodne Vage – kontakt Venere I Saturna u polju ljubavi I uživanja nekima će doneti jake kontakte sa prošlošću (da li će doći do obnove ili ne – zavisi od ličnih faktora), a nekima će doneti nove priče koje daju sigurnost I trajnost, ali nose I dašak težine.

Posao

Finansije će vam zadavati glavobolju tokom ove sedmice. Ne mora da znači da će biti problema sa prilivima, ali troškovi – naročito oni vezani za porodicu I članove domaćinstva će biti prilično jaki. Generalno – ovo je malo zahtevan poslovni period za vas, najpre iz razloga što vas ili savladava umor ili što nemate dovoljno motiva da biste dali najbolje od sebe. Trudite se da u dogovorima I kontaktima sa saradnicima budete jasni, precizni, praktični I realni da biste izbegli nerazumevanje.

Zdravlje

Grlo, žlezde, hormoni, prehlade. Stariji – zglobovi, kosti, cirkulacija.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Očekuju vas oscilacije po pitanju apetita tokom ove sedmice. Svakako će vam prijati crveno meso, riba, zeleno lisnato povrće, rotkvice, krastavci, jaja. Od voća – grejp, mandarine, limun.

Ljubav

Imaćete osećaj da odnos sa voljenom osobom non stop zapinje na jednim te istim stavkama, pitanjima, temama. Možda zato što vam je rešavanje ovoga neprijatno ili zato što nikada ne isterate situaciju zaista do kraja. Sada jeste pravi trenutak da se uhvatite u koštac baš sa onim za šta znate da nije dobro u vašem odnosu ili na čemu se saplićete, oboje. Rešite to jednom za svagda. Slobodne Škorpije – možda se vaš vladar jeste pokrenuo, ali suštinski – vi niste. Ili ste zaglavljeni u prošlosti I dalje ili pak nemate pravi motiv, to jest pravu osobu ka kojoj biste se pokrenuli. I dalje naglašeni kontakti I razmišljanje o prošlosti.

Posao

Merkur koji stoji (prvo retrogradno, a onda direktno) u polju koje se vezuje za komunikaciju, susrete, dogovore ali I za vaš način razmišljanja I ideje, motive – ukazuje na to da ćete izgubiti dosta snage I energije u projektima ili dogovorima koji su pokrenuti ranije a koje nikako da privedete kraju. Nije trenutak da prihvatate nove poslove, obaveze – jer dok ne završite sa onim što je već u toku, samo ćete dodatno tovariti sebi opterećenje I zaglaviti se. Od sledeće nedelje će situacija već biti znatno drugačija.

Zdravlje

Obratite pažnju na saobraćaj, ali I na mogućnost povreda I prehlada. Stariji – zglobovi, reuma.

 

STRELAC

Hrana

Morate da budete maksimalno odgovorni prema svom organizmu i shvatite da manje jeste više kada je hrana u pitanju. Potrebna vam je hrana bogata vlaknima, povrće i meso.

Ljubav

Kontakt Venere I Saturna u polju koje se vezuje za komunikaciju, susrete, dogovore – nekim će pripadnicima ovog znaka otvoriti vrata ka prošlosti – šta će se događati na dalje I da li će prošlost postati sadašnjost I budućnost, zavisiće prvenstveno od vaših natalnih predispozicija. Drugima će doneti poznanstva, pa I početak komunikacije ili emotivne priče sa osobama koje će ostaviti veliki utisak na vas, koje će vam probuditi strast, ali I kroz koje će postojati neki vid otežanja. Zauzeti – direktno kretanje Marsa u polju partnerstava daje vam priliku da sređujete odnos I ispravite propuste iz proteklog perioda.

Posao

Finansijski ćete se nešto zaglaviti u ovoj nedelji. Ili isplate neće stići na vreme ili će vas sačekati troškovi za koje ste mislili da ćete moći da ih prolongirate. Što se poslovnog dela tiče – ovo jeste nedelja za mnogo aktivnosti, za dogovore, kontakte, pokretanje novih saradničkih priča ili obnovu komunikacije sa bivšim saradnicima. Posla će biti prilično, sa nekim obavezama ćete lako izlaziti na kraj, dok ćete u obavljanje drugih morati da uložite mnogo snage I truda. Imajte strpljenja sa kolegama.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva. Starijima mogući problemi sa želucem ili zglobovima.


 




JARAC

Hrana

Laganija ishrana će vam prijati. Konzumirajte više vode, čajeva, sokova – voćnih, ali I mešavine voća I povrća. Jedino što trebate izbegavati jesu brza hrana I grickalice, naročito u večernjim satima.

Ljubav

Možda nećete moći da pronađete prave reči, ali će vaša dela govoriti mnogo. Partner je pod pojačanim stresom, pomalo nesiguran, čak svadljiv – vaše je da se postavite na pravi način, razumete I pružite podršku. Ukoliko vam nešto ne odgovara u odnosu sa partnerom, nemojte se povlačiti I zatvarati u sebe – ovo je period kada je potrebno da što više vremena provodite zajedno. Slobodni – Venera se približava Saturnu, vladaru vašeg znaka – nekima od vas će ovo vratiti prošlost ili razmišljanja o njoj, drugima će se otvoriti nove emotivne prilike – možda baš onakve na kakve ste dugo čekali.

Posao

Merkur u vašem znaku će biti maltene nepomičan tokom cele ove sedmice, što može ukazati na više situacija. Prvo, vi možete osećati pojačanu nemotivisanost ili prisustvo mentalnog, pa čak I fizičkog umora. Drugo, moraćete isključivo da se bavite zaostacima I za nove projekte, poslove ili dogovore sada nije pravi trenutak. Dalje, verovatno će sve ono čega se prihvatite ići u ovom periodu posebno sporo ili ćete u to morati da uložite mnogo snage da biste realizovali. Finansije – solidno, mada niste zadovoljni.

Zdravlje

Vodite računa o povredama, u saobraćaju. Moguće su respiratorne infekcije.

 

VODOLIJA

Hrana

Mlad Mesec u vašem znaku daje vam novi početak za sve, pa I za navike kada je ishrana u pitanju. Pravi je trenutak da napravite pozitivne promene I više poradite I na svom zdravlju I na izgledu.

Ljubav

Venera je kod vas da vam pruži ljubav I uživanje. I Sunce ulazi u vaš znak u drugom delu nedelje – da vi zasijate, ali i da odnos sa voljenom osobom postane snažniji. Da, imaćete Saturna u gostima još neko vreme – pa neće svaka želja moći da bude ispunjena, a biće i talasa pomalo suvoparnog raspoloženja i čekanja. Ali, suštinski – partnerski odnosi kreću ka poboljšanju. Ukoliko ste slobodni – direktno kretanje Marsa u polju ljubavi i uživanja pokrenuće neke kontakte koji su bili u zastoju, generalno će pokrenuti vaš ljubavni život. Moguće su obnove veza, ali i nove ljubavi – one koje su « namenjene » i za uživanje, ali i za velike životne lekcije.

Posao

Neke situacije možda neće ići onako kako ste zamislili, biće vam potrebno mnogo više truda I angažovanja da biste ih ostvarili. Takođe, sa pojedinim saradnicima ili poslovnim partnerima možete imati komplikovanje, a u pojedinim slučajevima čak I prekide saradnji. Ulazak Sunca u vaš znak u drugom delu sedmice uticaće pozitivno na vaše samopouzdanje, ali I na jačanje ambicija I potrebe da se istaknete. Mlad Mesec za vikend otvara novu poslovnu fazu pred vama, ispunjenu dobrim prilikama.

Zdravlje

Problemi sa žlezdama, hormonima, reproduktivnim organima. Stariji – cirkulacija, pritisak.

 

RIBE

Hrana

Još uvek ste u fazi energetskog oporavka i neophodna vam je kvalitetna i redovna ishrana sa više proteina – iz mesa, jaja, ribe. Takođe, povrće – najbolje u svežoj varijanti, ali može i kroz turšije, salate.

Ljubav

Bliski kontakt Venere i Saturna u polju koje se vezuje za tajne može „začiniti“ život i slobodnim, ali i zauzetim Ribama. I jedne i druge može jako privlačiti „zabranjeno voće“, pogotovo ako sa „voćkom“ imate razliku u godinama, statusu, kilometrima. E sad, ja bih savetovala da izbegnete ovakve priče, ali ljubav nas ne pita da li smo spremni za nju – ona jednostavno dođe. Za zauzete upozorenje – kod partnera je uključen crveni alarm i može otkriti nešto što bi trebalo da ostane tajna. Ukoliko nemate šta da krijete – provešćete jednu prosečnu nedelju sa partnerom bez spektakularnih dešavanja.

Posao

Jednim delom ćete biti rasterećeni zato što će pritisak kroz porodicu popustiti. Takođe, oni koji se bave privatnim poslovima osetiće olakšanje i konačno uhvatiti pravi smer, korak sa dešavanjima. Posebno privatnicima sleduju povoljnije finansijske prilike od ove sedmice, mada ni ostale Ribe ne bi trebale u ovom segmentu da prođu loše. Generalno – u početnoj fazi svakog posla ili dogovora postojaće neka forma zastoja ili nerazumevanje, ali će ovo biti povoljno rešeno. Vreme je za ozbiljno planiranje.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se popravlja. Samo kod hroničnih bolesnika može biti pojačanih tegoba.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>