Region

Svet

Region

Serija Kljun epizode 3, 4 i 5: Dva nova ubistva! (VIDEO)

Serija Kljun epizode 3, 4. i 5. biće emitovane na RTS-u u petak, ponedeljak i utorak. Dva nova ubistva, voljeni lokalni političar, i omraženi biznismen...

Serija Kljun epizode 3, 4 i 5: Dva nova ubistva! (VIDEO) Foto: Promo





“Kljun” epizoda 3. petak 13. januar:

Sonja je ubeđena da su dva navodna samoubistva povezana. Istraga je odvodi na trag humanitarne fondacije koja finansira lokalni migrantski kamp i dodeljuje stipendije mladim talentima. Istovremeno, sve više je progone noćne more i opasne halucinacije zbog čega krišom traži psihijatrijsku pomoć. Slične simptome doživljava i Olja, čiji snovi otkrivaju ključne tragove za Sonjin slučaj.






“Kljun” epizoda 4. petak 16. januar:

Sonja pronalazi paralele između dve žrtve, ali i njenog starog slučaja iz Beograda, što je dovodi do ambiciozne, ali nategnute teorije. Iako se čini da humanitarna fondacija i njena šefica Petra kriju ključne dokaze, Sonji je zabranjeno da ih istražuje. Julijanov brat Borko se iznenada vraća iz inostranstva sa velikom količinom misteriozno stečenog novca, i nezavršenim poslovima.







“Kljun” epizoda 5. petak 17. januar:



Dva nova ubistva – voljeni lokalni političar, i omraženi biznismen. Sonja je primorana da obustavi istragu i pomogne kolegama, ali ubrzo shvata da možda i ova ubistva čine delove mozaika komplikovanog slučaja koji se polako sklapa. Olja dolazi u Suboticu i pokazuje veliko interesovanje za majčin posao, a Sonja se bori sa strahovima da je ćerka nasledila njenu mentalnu bolest. Petra Lakić pronalazi nove kandidate za svoju stipendiju, a posebno pikira jednu mladu migrantkinju.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>