Zadruga

Parovi

Taki poludeo nakon Karađorđevih optužbi! Moraće da dokaže na sudu!

Radomir Taki Marinković poludeo nakon Karađorđevih optužbi da Maja uzima drogu! Moraće to da dokaže na sudu! Ozbiljno sam se razboleo, nije mi dobro...

Taki poludeo nakon Karađorđevih optužbi! Moraće da dokaže na sudu! Screenshoot/Instagram




Iako se afera vezana za Maju Marinković i biznismena Predraga Raspopovića Pecu stišala kada se on vratio nevenčanoj supruzi Aleksandri Subotić, sada je, reklo bi se, ponovo ulje na vatru dolio Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac.

Karađorđe i dalje koristi svaku priliku da javno ponizi starletu. Sada je u najnovijem oglašavanju optužio Maju za konzumiranje narkotika, a starletin otac, Radomir Taki Marinković tvrdi da će njegove klevete morati da dokaže na sudu:







"Postoji sud za takve stvari, siguran sam da Majin advokat prikljuplja materijal i da će ga goniti sudski. Moraće da obrazloži njegove optužbe na drugom mestu. Ne zanimaju me više te gluposti, ja nisam učesnik Zadruge, prema tome ne želim više da komentarišem isti. Ozbiljno sam se razboleo, ležim u krevetu, nije mi dobro. Ove gluposti su uticale na moje zdravstvenio stanje." - rekao je Taki vidno nervozno za Kurir.


Iako su Aleksandra Subotić i Maja Marinković bile veoma bliske drugarice još od srednjoškolskih dana, Maja je prošlog leta uplovila u višemesečnu aferu sa Aleksandrinim nevenčanim suprugom Predragom Raspopovićem Pecom. 

Po okončanju afere, Marinkovićeva je ušla u rijaliti šou-program "Zadruga 6" i otkrila čitav niz pojedinosti o Predragu i Subotićevoj, što je njena nekadašnja prijateljica oštro demantovala.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir.rs

Povezane vesti:


>