Region

Svet

Nina Janković odbila intimne scene sa bratom svoga muža!

Glumica Nina Janković svojevremeno je odbila intimne scene sa bratom svoga muža! Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno.

Nina Janković odbila intimne scene sa bratom svoga muža! Screenshoot/Instagram





Javnosti je malo poznato da je suprug lepe glumice u krvnom srodstvu sa poznatim glumcem Miodragom Dragičevićem.



Prilikom snimanja serije "Čizmaši", Nini je ponuđena uloga koja je podrazumevala snimanje intimnih scena sa Dragičevićem. Ona je, pak, tu ulogu odbila.




"Miši je ta uloga u "Čizmašima" bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. Njega znam još od osnovne škole, ipak je, pre svega, brat mog muža. Njemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju. 







Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge. Posavetovala sam se i sa svojim mužem Matejom i oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno. Naslovi kao što su "Bio sa snajkom u krevetu" ili "Vrele scene sa snajkom" sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno."
- objasnila je Nina Jankvić nedavno za "Kurir".


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>