Zadruga

Parovi

Sukob Aleks Nikolić i Filipa Cara oko trudnoće! (VIDEO)

Sukob Aleks Nikolić i Filipa Cara oko trudnoće! Nismo pazili, ali ne želim da razmišljam... Da nije već pukao vodenjak, upitao je bivši.

Sukob Aleks Nikolić i Filipa Cara oko trudnoće! (VIDEO) Screenshoot/youtube
Aleksandra Nikolić sinoć je progovorila o potencijalnoj trudnoći sa Filipom Carom i tom prilikom istakla da misli da nije u drugom stanju, ali da ukoliko dođe do toga ne želi da zadrži bebu.

- Šta ćeš ako si trudna sa Carem? - glasilo je pitanje.

- Ne smatram da mogu tako lako da ostanem trudna zbog policističnih jajnika. Smatram da ne može tako lako da mi se desi. Nismo pazili, ali ne želim da razmišljam jer nisam trudna - rekla je Aleks Nikolić.

- Ceo dan se žališ da ti je muka - rekao je Darko.

- Da nije već pukao vodenjak - dobacio je Car.

- Ne znam šta ću, ali nisam, ne znam - rekla je Aleks.


- Imao sam već te situacije, Sanja Stanković trbuh do zuba - smejao se Filip Car.

- Mene je sramota malo da radim testove, mislim da će sve biti u redu. Ne znam šta bih ako sam trudna, ali ne bih volela da mu rodim dete. Neće se to desiti još dugo, dugo - rekla je Aleks.

- Ona je jednom rekla da je pogrešila u pitnaju trudnoće i da se jako kaje jer je uradila neke stvari. Ukoliko se desi, verujem da ćemo se dogovarati šta ćemo. Nisam neki vernik, ali bi me bilo strah Boga kad bih rekao nekome da neki život... Dogovorili bi se ko bi kad čuvao, ja jedva čekam i ne bežim od toga. To je jedina stvar koja će mi promeniti život, ali nisu ove žene što se mene tiče još spremne. Samo mi još fali dete u "Zadruzi", to mi fali u rijaliti stažu i da me neko prebije i da spolno opštim sa Brendonom ili Necom - rekao je Filip Car.

- Što se tiče Filipa, joj Bože moj, nema, evo pričamo da je hipotetički tako, nema on ništa sa tim. Sve je na meni i ja odlučujem - rekla je Aleks.

- Kako nemam, je l' ti drvo napravilo dete - iznervirao se Car.

- Tebi je astrološkinja pogodila mnoge stvari, rekla je da ćeš ove godine dobiti dete - rekao je Darko.

- Imam osećaj da nikad neću postati mama - rekla je Aleks Nikolić.

- Tad bi se ona i ja pomirili jedino, samo kad bi se to desilo. A šta onda sa Lemurčinom, vidi Lemuricu, dobra dadilja - rekao je Car.

- Nije ni vreme ni mesto za decu i trudnoću, smatram da bi ga dete promenilo, ali sa nekom mirnom, nevinom ženom. Ovako je nemoguće, ja ne verujem - rekla je Aleks.

- Dete bi ih sigurno ujedinilo. Ona je ljuta i povređena što je normalno. Rekla mi je da nije sigurna jer je rano pričati o tome. Nisam ništa loše shvatila, nije ona uporedila njih dvojicu, ali ponašanje sa devojkama je slično. Kad smo Mikica, ja i on popili, bio je iskren i meni se sviđa jer je on baraba. Ako se to daj Bože desi, videćemo - rekla je Zorica.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>