Region

Svet

Snežana Đurišić ostaje pri svome: Ja ne lažem, Karleuša je pevala u kafani!

Snežana Đurišić je u jednoj od emisija Zvezde Granda rekla da je prisustvovala kada je Jelena Karleuša pevala u jednoj kafani i od tada je nastao sveopšti haos.

Snežana Đurišić ostaje pri svome: Ja ne lažem, Karleuša je pevala u kafani! Foto: Instagram/snezana.djurisic_Folk pevačica Snežana Đurišić izazvala je pravi haos kada je izjavila da je pop diva Jelena Karleuša na početku karijere pevala u kafani. Divna, Jelenina majka, optužila je Snežanu da laže, ali pevačica narodne muzike ostaje pri svojim tvrdnjama. - "Pa to su budalaštine. Stojim iza svega što kažem. Ja sam neko ko ne laže. Ne bavim se lažima. Ne znam šta je tu bauk. Malo me je začudilo, ali dobro" - kaže Snežana za Kurir i na pitanje da li je zamerila Divni zbog optužbi da laže, kaže: - "Ne. Ne zameram nikome ništa. Ja ljude razumem, ali isto tako ne dozvoljavam da rade i ponašaju se kako ko hoće".

Đurišićeva objašnjava da nije rekla da je Jelena pevala u kafani na početku karijere, već je pomenula jednu određenu situaciju kada se u lokalu zateklo nekoliko kolega.
- "Ja sam rekla da je pevala u jednoj kafani i svi smo tu pevali. Svratili smo na večeru. Prozvali su nas i svi smo otpevali po jednu-dve pesme. To je bila samo insinuacija na nekakve tvrdnje na snimanju".

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari