Style

Ljubav

Lav, Vodolija i Vaga osetiće moćan astro period Venere u Vodoliji!

Lav, Vodolija i Vaga osetiće moćan astro period Venere u Vodoliji! Venera, planeta ljubavi i lepote, nalazi se u vazdušnoj Vodoliji gde će se zadržati do 27. januara.

Lav, Vodolija i Vaga osetiće moćan astro period Venere u Vodoliji! Svet Plus





Venera u Vodoliji traži jednakost, istinu, razumevanje, poštovanje, slobodu. U ljubavnim odnosima sada dolazi period popuštanja pritisaka i prihvatanja različitosti. U Vodolji će biti akcenat na prijateljstvu, iskrenosti, ljubavi koja nikoga ne ugrožava već donosi podsticaj.

Vodolija ne želi nikoga da ugrozi niti da sebe nametne. Ona izvlači na površinu najbolje i najplemenitije ljudske kvalitete.





Ovaj uticaj će najviše delovati na ova tri znaka:


Lav

Neretko Lavovi imaju naglašenu svest o sebi, imaju tu osobinu da vole da se sve vrti oko njih, i da svoje potrebe stavljaju u prvi plan. Venera u Vodoliji će ih dosta omekšati pa će više početi da pridaju važnost drugoj strani, počeće bolje da čuju tuđe želje i potrebe, pa samim tim ljubavni odnos može dosta napredovati u narednom periodu.





Vodolija

Za Vodolije ovaj tranzit je veoma povoljan, ne samo na polju ljubavi, i partnerskih odnosa, već i u polju posla i karijere. Ovaj uticaj nosi promene na bolje, promene kroz koje možete da rešite neke nedoumice i nadjete novo rešenje za već stari problem, pišu astrousluge.com




Vaga

Vagama će ovaj uticaj doneti veliki priliv inspiracije i kreativnosti. Na polju ljubavi nosi poznanstvo sa osobom koja može biti i mlađa od vas, a koju upoznajete preko prijatelja i društvenih mreža. U poslu ćete biti inovativni, puni novih ideja koje vaše poslovanje mogu dosta da unaprede.
 

Pronađite svoj broj i otkrijte šta je o njemu zapisao čuveni Đordano Bruno!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>