Ljubav

Style

Četiri znaka horoskopa staviće tačku na ljubavne veze!

Ova nedelja je pravo vreme da prihvatite ono što ste naučili i dozvolite sebi da idete napred jer već dugo znate da vam je to potrebno. Četiri znaka horoskopa staviće tačku na ljubavne veze!

Četiri znaka horoskopa staviće tačku na ljubavne veze! Svet Plus




Četiri horoskospska znaka staviće tačku na staru ljubav u periodu od 09. do 15. januara, a evo o kojima je reč:


Ovan

Sve što ste odlagali konačno ćete biti spremni da sprovedete u delo. Pre samo nekoliko nedelja Jupiter, planeta obilja i ekspanzije, prešla je u Ovna podstičući vas da dublje poštujete svoje potrebe i osećanja.

Jupiter vam pomaže da se ponovo fokusirate na svoje snove i uvrenja u vezi sa ljubavlju što znači da ćete sada sebe staviti na prvo mesto.





Blizanci

Kao vazdušni znak Blizanac je sklon da donosi brze odluke, ali umesto da prekinu vezu tek tako, morao je da se suoči sa situacijom.

Od oktobra pokuašavate da se odlučite da li da nastavite vezu u kojoj ste. Morali ste da sednete i razmislite o tome šta vam se dešava. Ovaj put prilikom prekida stvari ćete uraditi drugačije. Počinjete da verujete svojim osećajima i prebacujete svoj život u potpuno novo poglavlje.






Devica

Devica je poznata kao znak isceljenja, ona ima ogromnu moć da izleči sebe i druge. S druge strane pokazuje i ekstermnu kontrolu nad sobom i svojim životom kao i onima u njemu.

Ove nedelje dok se Mars okreće direktno ka Blizancima postaćete fokusirani na karijeru, a ne na ljubavni život. Osećaćete se udaljeni i odsutni iz ljubavne veze. Do kraja marta Mars će imati uticaj na vaš znak najavljujući vreme razdvajanja, previranja ili završetka romantičnog života.

U poslednjih nekoliko godina ste sami sebi postali neprepoznatljivi. Sada, umesto što mislite da u vezi ili braku morate da ostanete zbog drugih faktora, biće vam važnija vaša istina, piše "Yourtango".




Lav

S Venerom u Vodoliji izgleda kao da bi stvari trebalo da budu lake kada je ljubav u pitanju, ali to je samo jedan deo priče.

Sada se osećate više zabrinutim za sebe nego za vezu, čak i ako ta veza ima vrednost.

Osećate potrebu da provodite vreme sa drugim ljudima van veze, posebno ako je nedavno bilo izazova u ljubavnom odnosu.

Možda je veza za kojom žudite ipak negde drugde. Ovo je naporno vreme za vaš ljubavni život, ali morate jasno da sagledate vaše stvari i emocije.

Dragi čitaoci, možete nas pratiti i na Viber-u!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>