Zadruga

Parovi

Ana nakon priče da je varala muža sa Slavnićem rešila da progovori!

Ana nakon priče da je varala muža sa Zvezdanom Slavnićem rešila da progovori i razjasni o čemu se radi. Zvezdan kada se izražava saseče rečenicu, pa je ne završi... kaže ona.

Ana nakon priče da je varala muža sa Slavnićem rešila da progovori! Screenshoot/Instagram




Ana, sada već bivša supruga učesnika rijalitija "Zadruga 6" Zvezdana Slavnića, oglasila se putem lajva na Instagramu kako bi svojim pratiocima, koje je u velikom broju stekla nakon što ju je suprug sa Anđelom Đuričić prevario u rijalitiju, objasnila istinu o svom braku u kojem je bila pre Zvezdana.

Zvezdan je u "Zadruzi" ispričao da je Ana pre njega bila udata, a mnogi su protumačili da je tadašnjeg supruga varala sa njim.

"Želim da završim sa tim. Nisam bila svesna toga da će ovo izazvati ovakvu neku medijsku pažnju. Stvarno se ne nosim sa ovom situacijom i iznenađena sam da ljudi misle da napolju igram rijaliti. Videla sam u klipu da je Zvezdan pričao sa Lepim Mićom i sa Mikicom Bojanićem i da je objašnjavao koliko se mi dugo znamo, da smo prijatelji od srednje škole, da je on bio tu na kraju mog braka..." - počela je izlaganje Ana u "lajvu" na Instagramu.


"Zvezdan kada se izražava saseče rečenicu, pa je ne završi. Hteo je da kaže da je bio tu i kada sam se razvela, a on je ispričao kratko i mnogi ga nisu razumeli. Ja sa mojim bivšim suprugom imam dvoje dece i ja sam sa njim u predivnim odnosima. Mi smo jako dobri prijatelji i naravno da ga nisam varala." - dodala je Ana.


 
 

Ova dva znaka horoskopa imaju divne osobine koje drugi nemaju!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>