Zvezde Granda

Pinkove Zvezde

Zvezde Granda

Zvezde Granda: Sandra Rešić opravdala poverenje i podigla ceo studio na noge!

Sandra Rešić večeras je u Zvezdama Granda ponovo razvalila svojim nastupom i ostavila sve bez daha. Ona se direktno plasirala u treći krug.

Zvezde Granda: Sandra Rešić opravdala poverenje i podigla ceo studio na noge! Foto: Facebook/ Sandra RešićSandra Rešić u prvom krugu Zvezda Granda napravila je totalnu pometnju, rasplakala skoro sve članove žirija i dovela do toga da su svi o njoj pričali. Zato je u večerašnjoj emisiji imala težak zadatak da opravda svoj status i poverenje koje je zadobila od žirija. I to je i uradila. Ona se predstavila pesmama Jelene Karleuše "Tihi ubica" i duetskom pesmom Dina Dvornika i Viktorije "Od Splita do Beograda". Svojim energičnim nastupom napravila je potpuni haos u studiju, svi su bili na nogama, a žiri je bio i više nego oduševljen, posebno Marija Šerifović koja je, dok je Sandra pevala, sve vreme uzvikivala "Bravo!".

Pored malih sitnica koje su joj zamerili, većina je bila složna u tome da je bila fantastična i sa sedam glasova otišla je direktno u treći krug.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari