Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 9. januara do 15. januara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus



Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

U periodu ste kada ne želite da kočite I sputavate sebe, pa će se to svakako odraziti I na način ishrane. Ovo ne mora automatski da znači da ćete preterivati, ali ćete svakako uživati I u slatkišima I u slanišima.

Ljubav

Partnerska I vaša planeta su u vazdušnim znacima I dobrom međusobnom odnosu, što znači da će komunikacija između vas dvoje biti neuporedivo bolja, a isto tako – znači da ćete želeti iste stvari I lako se dogovarati oko toga. Ovo će mnogo bolje funkcionisati kod onih koji su u vezama, dok će kod onih koji žive zajedno I dalje povremeno biti tenzije oko jednih te istih pitanja I tema. I jedni I drugi – iskoristite ovaj period da budete više aktivni, promenite ustaljenu svakodnevicu I pokrenite se. Slobodni – raspoloženi ste I lako privlačite poglede. Moguća su interesantna dešavanja sa suprotnim polom.

Posao

Nemojte vući poslovne zaostatke – dobar je momenat da se pokrenete i rešite ono što je ostalo nedovršeno, jer će to sada ići lakše i jednostavnije. Vi ste u dobroj energiji, pa koristite ovaj period I za zatvaranje starih obaveza, papirologije, tema – ali I za planove I kreativne ideje koje sada možete plasirati saradnicima ili nadređenima. Može vas iznenaditi nečija inicijativa I predlozi koje ima za vas. Finansije – budite oprezni, jer ste ovih dana “široke ruke”. Mogući su jači troškovi I gubici novca.

Zdravlje

Stariji – krvni sudovi, cirkulacija, respiratorne tegobe. Mlađi – osetljivo grlo.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Vaš vladar kreće direktnim hodom tokom ove sedmice, pa je sada moguće ispraviti greške koje ste napravili u protekom periodu. Odgovaraće vam lagani obroci sa više povrća, salate.

Ljubav

U svemu što se vezuje za partnerstva postojaće još neko vreme sporost, kočenje I zastoji. Ovo može da se odrazi tako što ćete teško pronalaziti vreme jedno za drugo ili ćete imati otežavajuće okolnosti da biste ostvarili svoje planove I dogovore. S druge strane, ovaj vam period daje šansu da sa voljenom osobom rešite neke zaista bitne teme I pitanja – zajednički, kroz otvorenu komunikaciju I međusobnu podršku. Slobodne Škorpije – sve bliskiji kontakt Venere I Saturna – sem onoga vezano za prošlost, može doneti I značajne nove kontakte I privlačnost prema osobi sa kojom imate razliku u godinama.

Posao

Vaš vladar od četvrtka kreće direktnim hodom, ali još uvek ćete imati jak uticaj retrogradnog Merkura u polju koje se vezuje za komunikaciju, dogovore, susrete, informacije. U suštini, još uvek ste u fazi kada vas okolnosti, papirološka pitanja ili druge osobe na neki način usporavaju – mada su mogući I problemi sa tehnikom I nesporazumi u kontaktima sa saradnicima. U ovoj nedelji će vam se javiti više osoba sa kojima ste ranije imali saradnju I sada su mogući ponovni počeci. Finansije – dosta solidno.

Zdravlje

Sklonost prehladama. Generalno –osetljivost disajnih puteva.

 

STRELAC

Hrana

Potrebne su manje promene u načinu ishrane da biste se osećali dobro. Izbaciti neke namirnice (najpre slatkiše i testa), smanjiti začine, ubaciti više povrća, ribe, imati češće a manje obroke.

Ljubav

Jednim delom, situacija između partnera I vas će krenuti na bolje – bićete na sličnim talasnim dužinama u ovom periodu, raspoloženiji za komunikaciju I dogovor, a evidentno je da će se provlačiti I više pozitivne energije, aktivnosti I živosti između vas dvoje. Kada Mars u polju partnerstava krene direktnim hodom u četvrtak – situacija će se dodatno popraviti. Ne možemo da kažemo da je savršeno, ali će se napetost smanjiti I promene će biti vidljive. Slobodni – dobar period za uživanje, akciju, komunikaciju sa suprotnim polom. Moguće su nove emotivne prilike I flert, ali je moguća I obnova priče sa “starima”.

Posao

Bolja energija u poslovnom okruženju. Jednostavnija komunikacija sa kolegama I saradnicima. Vi ste takođe više motivisani (ili ste se odmorili za praznike pa vam sada ništa nije teško) I lakše završavati čak I one komplikovanije obaveze. Možda će sam početak nedelje doneti nervozu zbog nekih zastoja I čekanja, ali vrlo brzo će se situacije pokrenuti u pravom smeru. Možete dobiti interesantnu ponudu ili predlog od bliskog saradnika. Novčana isplata koju očekujete verovatno će biti odložena za par dana.

Zdravlje

Osetljivi disajni putevi, naročito u drugom delu sedmice.

 




JARAC

Hrana

Obogatite ishranu većom količinom povrća, naročito zelenog lisnatog – zelenom salatom, spanaćem, keljom, blitvom. Takođe – prijaće vam mlečni proizvodi – stari sirevi, jogurt.

Ljubav

Trenutno ste najviše u fazonu druženja, opuštenih susreta sa osobama koje su vam bliske – pogotovo ako u poslednje vreme niste imali dovoljno vremena jedni za druge. Emotivno ste prilično zatvoreni I oprezni kada su nove osobe u pitanju, mada vam u ovom periodu mogu prijati inspirativni razgovori I blago flertovanje sa nekim osobama. Što se tiče zauzetih – period je dobar za komunikaciju – ukoliko želite da rešite neku temu – sada za to postoji dobra mogućnost. No, ne moraju svi razgovori biti ozbiljni – ova nedelja je dobra I za planiranje zajedničkih aktivnosti, kraćeg puta, izlazaka I druženja.

Posao

Pokušajte da isplanirate troškove I da ne prelazite granice budžeta koji ste zacrtali, ne rasipajte novac na nepotrebne stavke I budite oprezni kada su ulaganja u pitanju. Što se poslovnog dela tiče – sada se možete vratiti na neke ideje, dogovore ili planove koje ste u prethodnom periodu iz nekog razloga morali da stopirate. Jeste momenat da ih ponovo aktivirate. Prvih par dana sedmice će doneti gužvu I zastoje u završavanju obaveza, ali ćete brzo uspeti da se organizujete I uhvatite korak sa dešavanjima.

Zdravlje

Osetljivost respiratornih organa. Stariji – hronična problematika, naročito vezana za kičmu I zglobove.

 

VODOLIJA

Hrana

Više bi vam odgovarala lagana hrana sa dosta povrća i salata. Od voća – jabuke. Pokušajte da izbegnete obroke (a pogotovo slatkiše i grickalice) u kasnijim večernjim ili noćnim satima.

Ljubav

Merkur, kao vladar polja uživanja i ljubavi ide unazad, a u vašem znaku Venera i Saturn vrte prošle filmove – vi jeste krenuli unapred, ali vas ta prošlost i dalje nekako „vuče za rukav“, ako ništa drugo a ono kroz razmišljanja i podsećanja. A u ovoj sedmici, sem te prošlosti (koja će neočekivano iskrsnuti ispred nekih od vas – mogući su susreti i oni dogovoreni, ali i oni slučajni), vi imate dosta komunikacije i flerta sa suprotnim polom. Prijaće vam i donositi vam dobru energiju. Zauzete Vodolije – čas ste mirni i zadovoljni, čas neraspoloženi jer partner i vi nemate dovoljno vremena jedno za drugo.

Posao

Ulazite u zahtevnu poslovnu sedmicu u kojoj ćete pokušavati da nadoknadite sve zaostatke (sa dosta promenljivim uspehom). Očekuje vas mnogo priče, dogovora, kontakata sa saradnicima, trčanja. Dok ćete nešto od ovoga brzo realizovati, postojaće situacije u kojima ćete se zaglaviti – što vašom krivicom, što krivicom drugih ljudi i okolnosti (problemi sa tehnikom, papirima i u saobraćaju). Po pitanju finansija ćete proći solidno, mada očekujte seriju troškova u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Pod polovičnom energijom ulazite u ovu sedmicu. Situacija će krenuti na bolje uskoro.

 

RIBE

Hrana

Prisutna nervoza neke od vas može navesti da utehu pronalazite u jelu, posebno u slatkišima ili grickalicama. Ili možete otići u drugu krajnost pa imati neredovne obroke i češće uživati u brzoj hrani.

Ljubav

Trenutno ste više okupirani porodičnim ili poslovnim pitanjima, pa premalo vremena ostaje za voljenu osobu. Ako ništa drugo – makar se naziru rešenja za one stavke koje su vam do sada unosile nemir i nervozu. Komunikacija sa nekim vam prija i podstiče vas, ali razmislite da li bi bilo dobro da nastavljate sa ovim flertom, jer lako može prerasti u nešto ozbiljnije. Slobodne Ribe – neko vas može iznenaditi svojom inicijativom, pogotovo ako ste ovu osobu do sada gledali kao prijatelja ili poznanika. Aktivni su i kontakti preko društvenih mreža ili izlazaka, druženja. Neki od vas će se lako upustiti u avanturu.

Posao

Manji problemi u saradničkim odnosima i dogovorima tokom ove sedmice. Pojedine osobe vas mogu na kratko iznervirati promenama u poslednjem trenutku. Sve vezano za tehniku takođe može povremeno imati bagove, ali ovo su sitni i kratkotrajni problemi koje brzo rešavate. Pored ovih manjih teškoća – u sedmici koja je pred nama imate i prijatna iznenađenja – uspešne dogovore, bitne informacije i vesti koje ste možda duže čekali. Ako se nadate potpisivanju važnog ugovora – to je sada itekako moguće.

Zdravlje

Prehlade, viroze. Stariji – kičma, krvni sudovi, cirkulacija.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>