Region

Svet

Pevačica Mina Kostić je danas sahranila biološku majku!

Pevačica nije odrastala u svojoj porodici već ju je usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Mina Kostić je danas sahranila biološku majku!

Pevačica Mina Kostić je danas sahranila biološku majku! Screenshoot/Instagram
Pevačici Mini Kostić 1. januara preminula je biološka majka Zoja Jašari.

Zoja je danas sahranjena na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu po islamskim običajima, a mnogo se spekulisalo proteklih dana u medijima da li će se pevačica pojaviti na majčinoj sahrani, budući da to nije po protokolu.


Međutim, Mina se ipak pojavila na dženazi, i to sa svojom ćerkom Anastasijom, a pored njih dženazi prisustvuju i ostale Zojine ćerke, kao i sinovi.


Podsetimo, Mina nije odrastala u ovoj porodici već ju je usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje. Kada je pevačici "druga majka" preminula, 2019. godine, Mina je bila skrhana bolom, a sada je opet doživela tragediju.

- Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro izgubila. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim - izjavila je pevačica svojevremeno.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>