Zadruga

Parovi

Filip Car raskinuo sa Aleks, a naciju je iznervirao jednom izjavom! (VIDEO)

Filip Car raskinuo sa Aleks Nikolić, a naciju je iznervirao jednom svojom izjavom, koja na prvi pogled nema veze sa Aleks, već sa honorarom koji dobija za sve ono što radi u rijalitiju "Zadruga 6".

Filip Car raskinuo sa Aleks, a naciju je iznervirao jednom izjavom! (VIDEO) Screenshoot/youtube
Filip Car zamerio je Aleksandri Nikolić loše raspoloženje i još štošta, zbog čega su ušli u konflikt u rijalitiju "Zadruga 6", koji je doveo i do raskida.


- Bebac, Marija te izdaje, puši jutros, pije kafu sa Zolom, ide na ručak, a ti lagano u radnju - rekao je Filip Car prvo Bebici.


- Bebo, šta ti kažeš na ovo što sam ti rekao, mudro ćutiš? - dodao je Car.

- Koje? - pitao je Bebica.

Aleksandra Nikolić mu je prišla dok je ručao, a zatim su se posvađali za crnim stolom.

- Rekao sam ti da spremiš parfem - rekao je Car.


- Ja sam ustala normalno - rekla je Aleks.

- Ništa mi ti ne moraš spremati, niti ti dajem da spremaš i čuvaš. Tu priču mačku o rep. Non stop neka nervoza, čak te i Drvo pita što si tužna, dužna, ružna. Meni tu lošu energiju, 'ajde, brate mili. I sam mogu da mi bude loše i da budem nervozan, ne treba mi masiranje mozga - rekao je Car.

- Ako ti ne odgovara... - rekla je Aleks.

- Može, nema problema - rekao je Car.

- Us**la sam se sebi u život, svaki dan govorim to - rekla je Aleks, dok su vrlo brzo odlučili da prekinu emotivni odnos.


Inače, poznato je da je Filip Car i u prethodnim sezonama "Zadruge" često pričao o honorarima, a u toku današnjeg razgovora sa zadrugarima otkrio je koliko zarađuje za svoje učešče u rijalitiju.

Bahatom izjavom razbesneo je mnoge. Naime, kontroverzni zadrugar je otkrio da na nedeljnom nivou ima zaradu od 3.000 evra, ali da smatra da to nije dovoljno, s obzirom na to da se, kako tvrdi, "dosta zalaže za rijaliti".


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>