Style

Ljubav

Mesečna numerologija za januar 2023. godine!

Mesečna numerologija za januar 2023. godine četvorkama donosi novu snagu, jedinicama novi početak, sedmicama duhovni rast... Izračunajte svoj broj i saznajte šta vas očekuje.

Mesečna numerologija za januar 2023. godine! iva_ai_popsurrealandprompt4you


Kako biste pročitali detaljniju mesečnu numerološku prognozu, prvo morate izračunati broj svoje sudbine. Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i svedite ih na jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 13.08.1984. godine, razunate na sledeći način: 1 + 3 + 8 + 1 + 9 + 8 + 4 = 34 - 3 + 4 = 7 Broj sudbine u ovom slučaju je Sedmica.
Pročitajte numerologiju za svoj broj:

Jedinica

Ovaj kalendarski mesec doneće vam novi početak, ali na vama je šta će biti. Ostavite u prošlosti sve što vas vuče nazad, što vas sprečava da rastete. Udahnite svež vazduh koji vam ovaj mesec pruža i jurite ka svojim ciljevima sa novom snagom. Sada imate veliki potencijal da promenite pravac svog života. Razmišljajte kreativno i izbegavajte opravdane rizike. Energija broja 1 će vam pomoći da pomerite čak i ono što se čini nemoguće pomeriti.

Dvojka

Nakon burnog vetra od prošlog meseca, možda vam je sada potreban mir i podrška. Energija broja 2 čini vas osetljivijim i empatičnijim prema problemima drugih, a ako ne želite da se ceo mesec zaglavite u tuđim brigama, moraćete da postavite jasne granice. Izbegavajte prenaprezanje. Vaša strategija za ovaj mesec je saradnja i partnerstvo. Lični odnosi će preći na novi nivo intimnosti, ali ako ste sami, pazite da otvorite svoju dušu prvoj osobi koju sretnete. Budete razumni.


Trojka

Očekuje vas zabavan mesec. Energija broja 3 je energija kreativnosti, bezbrižnosti i zabave. Ovog meseca život će vam izgledati kao igralište gde želite da probate sve. Fokusiranje na velike stvari može biti nezgodno, pa koristite svoj smisao za humor koji vam može pomoći. Pronađite način da se izrazite kroz kreativnost - prijavite se za kurs. Ovo će usmeriti vašu energiju u pravom smeru, a kreativno razmišljanje će pomoći u rešavanju radnih pitanja. Sada vidite nestandardna rešenja za mnoge probleme, koristite ovu viziju za lični i profesionalni rast.Četvorka

Vreme je da dovedete svoj život u red. Energija broja 4 je energija stabilnosti i doslednosti, pa je mesec najpogodniji za izgradnju jasnog sistema planova i ciljeva za celu godinu. Iskoristite snagu rutine, to su jednostavne, ali redovne radnje koje će vam sada doneti maksimalnu korist. Započnite novu naviku, promenite dnevnu rutinu, posvetite više vremena svojim osnovnim potrebama: spavanju, brizi o sebi, šetnji. Mesec je povoljan za razvoj karijere, učenje, savladavanje veština. Ovo je povoljno vreme za učenje i usavršavanje. Vaša porodica, voljeni, vaše okruženje sada vam daje novu snagu. Iskoristite to za opšte dobro.


Petica

Energija broja 5 je energija želje za slobodom i avanturom. Iz tog razloga, tokom meseca možete osećati neku anksioznost, posebno ako niste planirali da sve odustanete i krenete u potragu za pustim ostrvom. Verovatno ćete osećati da ste umorni od uobičajenog načina života. Ne plašite se ovoga - ovako na vas deluje energija januara meseca. Pokušajte da unesete male promene u svoju rutinu - da kuvate novo jelo, odete na nepoznato mesto, isprobate novi hobi. Ovaj mesec je vreme za vaše lične promene, razmislite kako da iskoristite ovu šansu. Recite zbogom onome što vam više ne donosi radost i odmah ćete se osećati bolje.

Šestica

Posvetite ovaj mesec kućnim poslovima: donošenju udobnosti i lepote, susretu sa gostima, pripremanju ukusnih jela za domaćinstva. Vaš dom je vaš zamak, a dom i porodica vam daju snagu ovog meseca. Ali nemojte preterivati, neka sve vaše ideje budu u vašoj moći. Ne ustručavajte se da tražite pomoć tamo gde je potrebna i nemojte se ustručavati da kažete "ne" onima sa kojima može biti naporan razgovor. Pokušajte da se ovog meseca dobro odmorite i posvetite što više vremena vama najbližim i najdražim ljudima.Sedmica

Ovaj mesec je vreme za vaš duhovni rast, vreme kada treba da usporite i uronite u proučavanje sopstvenog unutrašnjeg sveta. Možda izgleda komplikovano, ali u stvari, energija broja 7 vam daje priliku da se odmorite od odnosa sa spoljnim svetom i odmorite se od njega. Čitajte, šetajte, provodite više vremena sami. Nemojte žuriti da donosite bilo kakve odluke, vreme za promene još nije došlo za vas. Verujte da ste na pravom mestu u pravo vreme, a budućnost će doći kada budete spremni za to. Energija broja 7 je energija mudrosti. Neka mudrost bude vaša supermoć ovog meseca.Osmica

Ovaj mesec će doneti promene u vašem životu, ali obim ovih promena zavisiće od toga koliko ste spremni da radite. Vreme je da obratite pažnju na svoju karijeru - dokažite se, i dobićete dugo očekivano unapređenje. Imaćete nove mogućnosti za razvoj, zato držite oči otvorene. Dobro vreme za strateške odluke. Razmislite o tome na šta ste spremni da potrošite svoje vreme i energiju, a šta može koristiti ne samo vama. Čuvajte se, ne igrajte se sa nepromišljenim potezima. Energija broja 8 je energija čistog toka i ravnoteže. Ono što date svetu vratiće vam se. Budite hrabri, iskreni i otvoreni.Devetka

Ovo je važan mesec za vas - završetak numerološkog ciklusa. Vreme je da napustimo prošlost i napravimo prostor za budućnost. Ne plašite se da za sobom ostavite sve što ne donosi radost i sprečava vas da idete napred. Priroda ne toleriše prazninu, a što više prostora oslobodite za novo, to će promene biti značajnije. Izbacite odmah iz svog života negativne stvari i osećanja. Šta god da pustite, morate pustiti sa zahvalnošću i oproštajem. Zastareli odnosi sa prijateljima ili partnerima, neostvareni projekti, neostvareni snovi - sve vas je to nečemu naučilo. Prihvatite ove lekcije i budite spremni da krenete dalje. Slušajte sebe: šta govori vaš unutrašnji glas? Možda vam on poručuje koji put da izaberete.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>