Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 2. januara do 8. januara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus






Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Bez obzira na to što smo u prazničnim danima – I nećete biti pri posebnom apetitu, bar ne u prvoj polovini ove nedelje. Kasnije – to je već druga priča I više uživanja.

Ljubav

Problemi u komunikaciji I neki vid stegnutosti u partnerskim odnosima postojaće I dalje, ali od utorka kada Venera, vaša vladarka – pređe u znak Vodolije, vi lično ćete se osećati bolje.  Stoji vam neko rasterećenje I opuštanje – možda kroz odnos sa voljenom osobom, strast, a možda I kroz druženja, kraći put. Jednostavnije će funkcionisati oni koji su u vezi, a komplikovanije oni koji su u braku ili žive zajedno. Za ove što su “pod istim krovom” – u danima oko punog Meseca može biti tenzije. Slobodne Vage – ulazite u period koji vam apsolutno odgovara. Više flerta, zabave, više zanimljivih lica oko vas.

Posao

Moraćete da trošite vreme na obaveze koje niste završili, na papirološka pitanja koja niste u potpunosti regulisali. Ovaj deo posla će vam donositi smorenost I dosadu I nećete ga obavljati sa voljom. Ipak, pokušajte da ne odugovlačite, da se ne biste krajem radne sedmice suočili sa potencijalnim kritikama. Zato će vam komunikacija I kontakti sa saradnicima predstavljati zadovoljstvo  – pogotovo što se već u ovoj nedelji pred vama mogu otvoriti mogućnosti za dogovore ili nove poslovne ponude.

Zdravlje

Moguće su upale I infekcije, a postojaće I osetljivost respiratornog sistema.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Potrebno vam je da se opustite, ne razmišljate ni o čemu – da budete u društvu onih koje volite – pa će se I apetiti probuditi I vratiti u normalu.

Ljubav

Savršeno – nesavršena nedelja je pred vama. Odnos sa voljenom osobom vam donosi talase dobrog raspoloženja, pokreće vas – ali u nekim drugim trenucima – postajete nesigurni, nervozni, pa čak I sumnjičavi. Uzrok za sve ovo možda ne leži u partneru niti u odnosu sa njim – vrlo je moguće da ste vi lično u periodu kada ste posebno ranjivi pa čak I sitnice doživljavate kao razlog za opterećivanje razmišljanjem. Slobodne Škorpije – kod vas sve ide unazad. Vladar vam je retro, Merkur u polju misli I dešavanja retro, a u polju prošlosti su Saturn I Venera. Šta god radili i sa kim god bili – prošlost ide u korak sa vama.

Posao

Izgledaće kao da se neke situacije vrte u krug I dodatno zapetljavaju, koliko god se vi trudili da ih rešite I otpetljate. Ukoliko neka obaveza ili dogovor u ovom periodu ne idu kako treba – dajte sebi par dana da odmorite mozak od toga pa navalite u sedmici koja je posle ove. U ovim danima ćete biti aktivni, bez obzira na to što ste možda planirali drugačije – sledi vam dosta priče, kontakata, sastanaka, sitnih situacija kojima ćete morati da posvetite pažnju. Ukoliko ste privatnik – startujete u novoj godini odlično

Zdravlje

Potreba za odmorom. Više opreza u saobraćaju, a moguće su I povrede.

 

STRELAC

Hrana

Nedelja za uživanje I u dobrom društvu, ali I u dobrom zalogaju. Pogotovo vam je drugi deo nedelje ispunjen dobrom energijom I isto tako dobrim apetitima.

Ljubav

Možete fokus da stavite na ono što vas razdvaja (a to su uglavnom teme I pitanja koje ste bezuspešno više puta pokušavali da rešite) a možete da stavite fokus I na ono što vas spaja – a to je u ovom periodu potreba za uživanjem, opuštanjem, iskorak iz svakodnevice kroz neki vid zabave ili druženja, kraćeg putovanja. Možda ćete morati da malo “pogurate” voljenu osobu, ali oboma bi vam ovo itekako dobro došlo. Slobodni Strelčevi – već od utorka – otvara se neuporedivno zanimljiviji period pred vama od dosadašnjeg. Vi ćete biti u pokretu, željni dobrog druženja I zabave a moguća su I nova poznanstva.

Posao

Okupirani ste finansijskim delom – krajem radne nedelje pun Mesec može dodatno pokrenuti talas troškova. Svakako vam se ne preporučuje da idete preko svojih granica I da se zadužujete. Po pitanju posla – neke obaveze ćete obavljati sa lakoćom I dobrim raspoloženjem, dok će biti I onih (pogotovo ako su deo svakodnevne rutine ili ako ne “mirišete” osobe sa kojima morate da sarađujete povodom njih) koje ćete otaljavati ili ostavljati “za sutra”. Ipak, sedmica će vam proći u solidnoj atmosferi.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija, osim što su moguće manje povrede ili stomačne tegobe.

 

Godišnji horoskop 2023. godina: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Godišnji horoskop 2023. godina: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 



JARAC

Hrana

Jarčevi će se u ovoj nedelji opustiti – malo zbog prazničnih dana a malo zbog toga što ste okruženi ljudima koje volite. Taman dobar trenutak da se uživa u svemu, pa I u dobrom zalogaju.

Ljubav

Ovo je nedelja u kojoj biste trebali da sa partnerom funkcionišete sa više takta, razumevanja, sa više vremena koje posvećujete drugoj strani. Nemojte se vraćati na neke stare teme I pitanja koja su osetljiva, a nemojte se ni zatvarati u sebe ili posvećivati svoje vreme obavezama umesto partneru. Dani oko punog Meseca mogu potencijalno biti tenzični, pa gledajte da izbegavate bilo kakav vid konfrontacije. Slobodni Jarčevi – pažnju suprotnog pola privlačite I sigurno je da ima onih koji bi voleli da vas bolje upoznaju. Da li ćete se vi otvoriti ka nečemu novom ili ostati zatvoreni u sebe – zavisi od vas.

Posao

Sunce u vašem znaku će vam doneti praktičnost, volju I jasne ciljeve, daće vam potrebu da napravite neki vid proboja. Retrogradni Merkur – to da ste svesni da neke situacije, poslove ili dogovore morate da obavite do kraja da biste krenuli sa ostvarivanjem svojih ciljeva. Zato ova nedelja jeste rezervisana najpre za dovršavanje započetog ili za ispravljanje potencijalnih propusta a dobra je I da razmislite o svojim potezima na dalje, da napravite planove koje ćete krenuti da sprovodite za par nedelja.

Zdravlje

Reumatske I meteoropatske tegobe, prehlade.

 

VODOLIJA

Hrana

Opustite se I ne razmišljajte previše, jer misli I brige vam mogu kvariti apetit. A šteta je u ovim danima ne uživati u poslasticama i jelima koje volite.

Ljubav

Pritisak nagomilanih misli I briga jednim će delom popustiti od utorka, kada Venera ušeta u vaš znak. Ako ništa drugo – biće dovoljno I lepih I inspirativnih situacija I toga da vam osmeh lakše dođe na lice, biće više druženja, kontakata sa prijateljima I onima čije vas prisustvo raduje. Partner možda deluje zatvoreno, distancirano, okupirano svojim brigama – ali je odnos između vas dvoje stabilan. Nemojte stavljati fokus na brige, već na ono što je lepo u vašim zajedničkim momentima. Slobodni – od utorka ste pod drugačijom energijom, onom koja privlači ljubav, zadovoljstvo, uživanje, flert.

Posao

Koristite dane praznika da se malo oporavite I resetujete – jer uskoro krećemo Jovo nanovo. Bez obzira na to što možda mislite da će ova prva nedelja posle nove godine biti lagana I opuštena po pitanju posla,  ne deluje da će biti tako. Pun Mesec je na samom kraju radne nedelje baš u vašem polju poslovne svakodnevice I obaveza I slobodno računajte da će te do poslednjeg radnog dana raditi udarnički. Očekuju vas I mnogobrojni kontakti, dogovori I sastanci sa poslovnim saradnicima.

Zdravlje

Umor na prvom mestu, a moguće su I sitnije zdravstvene tegobe vezane za imunitet, kosti.

 

RIBE

Hrana

Uglavnom opuštena atmosfera u ovim danima doprineće vašem dobrom apetitu I uživanju u okruženju onih koje volite.

Ljubav

Venera će vam od utorka ušetati iza leđa, u polje tajni i podsvesti. Za one koji su slobodni ovo može da označi dve varijante – Prva je da ćete intenzivno razmišljati o nekom ko vas privlači (može da bude vezano za prošlost, ali je moguće i da je nova osoba u pitanju), a druga da ulazite u period kada možete pokrenuti tajnu emotivnu priču. Pun Mesec u vašem polju ljubavi i zabave može da donese brza dešavanja i da situacije naglo krenu unapred. Za one koji su zauzeti – partner i vi ste sada u nekom krhkom primirju, potrudite se da ga ne pokvarite svojim postupcima. Pogotovo ne flertom sa strane.

Posao

Talas troškova tokom ove sedmice – nešto je vezano za praznike, nešto za dom ili članove porodice, nešto za privatni posao. No, troškovi će doći i proći – bitno je da je vaša finansijska situacija solidna i da će tako ostati i na dalje. Po pitanju posla – jedna solidna sedmica što se tiče komunikacije i dogovora sa saradnicima. Kada su obaveze u pitanju – možda će ih biti više od onog što ste planirali, ali biste trebali da sa time izađete na kraj. Imaćete više nego dovoljno inicijative, volje i energije.

Zdravlje

Ne preterujte sa hranom I pićem. Osetljivost na prehlade. Kod starijih – kostobolja.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>