Zdravlje

Ljubav

Dijeta Jelene Dokić uz pomoć koje je bivša teniserka izgubila 53 kilograma!

Dijeta Jelene Dokić uz pomoć koje je bivša teniserka izgubila 53 kilograma. Usled viška kilograma ona je morala privremeno da se penzioniše 2014. godine.

Dijeta Jelene Dokić uz pomoć koje je bivša teniserka izgubila 53 kilograma! Screenshoot/Instagram




Bivša teniserka Jelena Dokić nakon povlačenja iz sveta profesionalnog sporta dugo je vodila bitku sa viškom kilograma. Ona je u jednom trenutku imala 120 kilograma, a uz pomoć posebne dijete uspela je da izgubi čak 53 kilograma. Taj put nije bio lak.


Uz mnogo odricanja i rada na sebi, Jelena je uspela da pobedi gojaznost i unapredi svoje zdravlje.


Dijeta koje se pridržavala, omogućila joj je da povrati svoj prvobitni izgled i skine neverovatan broj kilograma.






Usled viška kilograma, teniserka, koja je igrala za reperezentaciju Srbije i Crne Gore, morala je privremeno da se penzioniše 2014. godine.

Međutim pre više od tri godine, Jelena je donela kardinalnu odluku, a to je da poradi na sebi i izgubi kilograme koji su se gomilali, te je u jednom trenutku imala čak 120 kilograma.

Jelena se obratila stručnjaku, rezutati nisu izostali, a na jelovniku se moglo naći preko 70 zdravih i raznovrsnih jela, kod kojih je bila bitna kalorijska vrednost, kao i količina.

Dijeta Jelene Dokić počela je sa velikom motivacijom, nakon koje je uspela da bude ponovo u formi i povrati zdrav životni balans, i da se završi gubitkom od ukupno 53 kilograma.





Primer dijete Jelene Dokić:


Doručak: Hleb sa mocarelom, paradajzom, bosiljkom i bademima i kafa.

Užina: Jagode i grožđe ili sezonsko voće.

Ručak: Mediteranski omlet sa lukom i sirom.

Za omlet vam je potrebno: Šolja listova spanaća, četvrtina crvenog luka iseckanog na kocke, četiri isečena čeri paradajza, četvrtina iseckane crvene paprike, 20 grama drobljene fete sa malim procentom mlečne masti, kašika svežeg seckanog bosiljka, kašika svežeg seckanog peršuna, balzamiko sirće, mlevena paprika.

Užina: Čokoladni puding (80gr | 165 cal | 690kJ).

Večera: Supa od povrća.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Zadovoljna

Povezane vesti:


>