Region

Svet

Biković: Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu!

Miloš Biković je prvu veću ulogu imao u seriji "Stižu dolari" kada je bio školarac... A danas o toj ulozi kaže, "kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu"!

Biković: Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu! Screenshoot/Instagram




Miloš Biković je za vrlo kratko vreme postao prepoznatljivo lice i jedan od najuspešnijih glumaca sa ovih prostora. 

Ipak, ovaj 34-godišnji glumac je na našoj filmskoj i televizijskoj sceni prisutan već skoro dve decenije.

Ako pitate mnoge ljubitelje filma, verovatno bi vam rekli da je uloga Tirketa u filmu "Montevideo" njegova prva, međutim, istina je malo drugačija.






Prva veća uloga za Miloša Bikovića došla je u ostvarenju "Stižu dolari", kada je bio školarac.

Biković je tumačio sina Dragana Jovanovića i Branke Pujić i u seriji je kao tinejdžer pravio razne nestašluke koji su karakteristični za te godine. Međutim, ono što je posebno za ovaj lik je da je imao poprilično karakterističnu frizuru, a nekoliko puta tokom snimanja serije kosa mu je bila farbana, te je u nekim kadrovima imao crvene, a u drugim ljubičaste pramenove.





- Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete! Ali, to je bila poenta. 


Čudno je kada vidiš... Šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru? - prokomentarisao je otresito Biković jednom prilikom snimak iz serije.


Taj lik otvorio mu je vrata za dalju karijeru. Nakon ove serije, završio je i u seriji "Bela lađa", da bi malo potom započeo saradnju sa Draganom Bjelogrlićem. Prvo je imao malu ulogu u seriji "Vratiće se rode", nakon čega je i zaigrao na filmu. I to kakvom.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>