Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević demantovao vezu sa, kako on kaže, medijskom pr..titutkom! (VIDEO)

Dejan Dragojević demantovao vezu sa, kako on kaže, medijskom pr**titutkom! Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije...

Dejan Dragojević demantovao vezu sa, kako on kaže, medijskom pr..titutkom! (VIDEO) Screenshoot/video




Pobednik rijalitija "Zadruga 5" objavio je video uz opis:



"STOP! Voditeljka  medijska P**STITUTKA  mi nije devojka. Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije jer je videla da izlati na portale je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo je u ovom slučaju novac medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režim britkom saboljom. Ne diraj mečku. Moja devojka niti ima Instagram, niti je u medijima. Ona je sad pored mene, dosta mi je devojaka koje idu sa splava na splav" ... napisao je Dejan Dragojević, dok je pored njega sve vreme bila njegova "prava" devojka.


Video snimak možete pogledati OVDE.




Dejanu se verovatno nije dopalo to što su danas pojedini mediji preneli vest kako je Tamara Galiano danas bila na svečanom ručku u Veterniku.

Inače Tamara je nedavno za Kurir dala sledeću izjavu:

"Imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lepe priče. Varnice su sevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspeo je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smejali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke - Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Videćemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan - zauzet dečko."
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>