Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić zvanično u vezi! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić zvanično u vezi! Strast i emocije na Rajskom ostrvu, a pala su i neka obećanja između njih dvoje...

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić zvanično u vezi! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Noć iza nas obeležile su turbulencije između Zvedana Slavnića i Anđele Đuričić. Slavnić je na sve načine pokušavao da omekša njeno srce, dok je ona vešto izbegava da dođe do konkretizacije. Da se upornost isplati, pokazalo se tokom ranih jutarnjih časova, kad su odlučili da se prepuste strastima i zaborave na sva pravila koja su imali do sad.


"Lepo sam bio naoštren da se igram, bilo mi je gotivno. Ne zbog stvari o kojoj se priča, nego sam se naoštrio, jer to tako treba. Nema tu sada neke matematike, reći ću kako i šta je, neću moći za ova dva dana da izmislim nešto. Ne mogu ništa novo da kažem, nego samo šta je bilo, mogu da pozovu nju. Mislim šta mislim o toj ženi, nema tu ni gore ni dole." - kazao je Zvezdan.


Još jedna bitna stvar i Filip i Miljan su rekli i u pravu su. Kažu da sam izgubila kredibilitet, to neće umanjiti moje komentarisanje. Što pre to prihavatim u njihovim očima, postaću im nezanimljiva - rekla je Anđela.




 



Zvezdan Slavnić priznao je Anđeli Đuričić da mu nije svejedno i postoji mogućnost da je zavoli.

Šta se dešava? - rekla je Anđela.

Malo mi fališ - kazao je Zvezdan.

Je li ti teško? - rekla je Anđela.





 


Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nastavili su da razmenjuju nežnosti, iako se ništa konkretno nije desilo.

Zadrugarka i dalje nije posustala, te je bila suzdržana sve vreme.





 


Zvezdan Slavnić zamerio je Anđeli Đuričić zbog njenog držanja distance, prilikom čega je istakao da mu malo treba da se navikne na takav odnos.

Osećam se kao da pričam kineski - rekla je Anđela.

Nismo u vezi, to je to. Dok nisam ustao i priznao sve, mogao sam to da shvatim, ali sada ne - rekao je Slavnić.





 



Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić našli su se u krevetu, nakon kraće verbalne raspravke. Tom prilikom, došlo je do njihivog prvog poljupca.

Zvezdan je prigrlio Anđelu, a nakon toga počeo je sa nežnim dodirima po vratu. Đuričićeva se ovog puta nije bunila zbog male distance među njima, te je odlučila da ih pokrije i nastavi njihovu bliskost pod jorgan planinom.
 

Iva Grgurić u drugom stanju sa biznismenom Nemanjom Petoševićem!



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>