Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević više ne krije da je zaljubljen i da ima novu devojku!

Pobednik rijalitija "Zadruga 5", Dejan Dragojević više ne krije da je zaljubljen i da ima novu devojku! A koliko mu prija, dokaz je i snimak koji je postavio...

Dejan Dragojević više ne krije da je zaljubljen i da ima novu devojku! Screenshoot/Instagram





Dejan Dragojević više ne krije da je zaljubljen i da ima novu devojku, a Tamara Galiano je potvrila vezu s njim. On je sada objavio novi video u kojem mazi svoju devojku po kosi dok šetaju gradom

Tamara i Dejan danas su uživali u lepom vremenu, a od kada je obelodanio da ima devojku, pobednik Zadruge se od nje ne odvaja.


Iako je Dejan nakon ljubavnog kraha sa Aleksandrom Nikolić rekao je da više neće da se viđa sa devojkama koje imaju veze sa javnošću, on je izgleda odustao od te ideje i sada uživa sa Tamarom.

A koliko mu prija, dokaz je i snimak koji je postavio, a na kom se vidi kako je nežno miluje po kosi što se njoj, očigledno, dopada. Video je praćen pesmom "Mila" Jale Brata i Bube Korelija: "Na prvi dodir bi se ježila, glavna si uloga u filmu koji režiram..." - glase stihovi pesme koju je Dragojević posvetio novoj ljubavi.







Tamaru i Dejana je farsa oko njegovog emotivnog života i potencijalnog pomirenja sa Dalilom slatko nasmejala, što je Tamara u razgovoru za Kurir i priznala.

- Ne znam stvarno kako ste to uspeli da saznate, ali imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lepe priče. Varnice su sevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspeo je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smejali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke - Dalila.


Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Videćemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan
- zauzet dečko - priznala nam je Tamara.




 




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>