Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić javno ostavio suprugu Anu zbog Anđele Đuričić! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić javno, pred kamerama rijalitija "Zadruga 6" ostavio suprugu Anu zbog Anđele Đuričić i poručio joj da mu ne dolazi za Novu godinu!

Zvezdan Slavnić javno ostavio suprugu Anu zbog Anđele Đuričić! (VIDEO) Screenshoot/Pink







U toku emisije ''Igra istine''. Igru je započela Aleksandra Nikolić, postavila je pitanje Zvezdanu Slavniću. On je priznao emocije prema Anđeli Đuričić.


Zvezdane reci nam nešto više o tvom odnosu sa Anđelom i da li bi imao nešto da poručiš Ani? - pitala je Aleks Nikolić.


Javno se izvinjavam mojoj Ani i porodici, iz druženja sa Anđelom dobio sam neku emociju. To se dešava ovih par dana, moram to da kažem, u nekom sam trouglu jer ne želim da bude nepošten. Uradio sam lošu stvar, pojavile su se emocije, to je dovoljno kao da sam je i prevario. Ovde neće ništa biti od ovog druženja, neću ići preko toga zbog njenih. Što se tiče Nove godine, voleo bi da ne dođeš. Mogu da razumem šta ti se dešava, ali ne želim da budem neiskren - rekao je Zvezdan Slavnić.

 

Zvezdan Slavnić priznao emocije prema Anđeli! Živ sam posle sto godina! (VIDEO)







Nastavila se Igra istine, a Lepi Mića, ponovo je postavio pitanje Zvezdanu Slavniću.


Pre svega ovoga, lepo si pričao o tvojoj Ani... Govorio si kako nikada ovako nešto ne bi uradio, kako je ne bi razočarao... Šta misliš koliko si je sada razočarao i koliko je ovo vredno toga? - pitao je Mića.


Jesam sigurno u to ne sumnjam. Ispada kao da sam pre*ebao nekog druga, jer je ona meni na prvom mestu sjajan drug i prijatelj. Jesam to govorio jer nisam mislio da tako nešto meni može da se desi. Spajali su me sa drugima, ali nikada ni do čega nije došlo. Iz nekog drugarstva se sve i desilo, ali to kod mene tako to i ide. Rodila se neka emocija, ne mogu da bežim od toga... - govorio je Slavnić.

 

Zvezdan Slavnić ostao bez žene! Ana ga je javno ostavila!



 



Usledila je osuda pojedinih zadrugara, a Marija Kulić je u jednom trenutku i zaplakala...



 



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>