Region

Svet

Hrvati odlučili: On ide na Eurosong! FOTO

Hrvatska je odabrala svog predstavnika za Eurosong koji će ove godine biti održan u Kijevu, a u pitanju je talentovani soul pevač i član žirija takmičenja ''The Voice''.

Hrvati odlučili: On ide na Eurosong! FOTO Foto: PromoŽak Hudek predstavljaće Hrvatsku na Eurosongu u Kijevu. Žak ima dugogodišnju karijeru u Hrvatskoj i jedan je od najboljih vokala u toj zemlji. Član je žirija hrvatske verzije takmičenja "The Voice" gde je pomogao mladim ljudima da se što bolje pokažu u ovom takmičenju. - ''Drago nam je što će nas predstavljati upravo Žak Hudek jer je dugogodišnjom saradnjom sa Hrvatskom radiotelevizijom te svojom profesionalnošću i izuzetnim vokalnim sposobnostima to i zaslužio'' - izjavio je voditelj HRT-ovog tima za takmičenje za pesmu Evrovizije (ESC) Željko Mesar.

Žak je sa zahvalnošću prihvatio vest i obećao da će se potruditi da što bolje predstavi svoju zemlju. - ''Veoma sam srećan i zahvaljujem Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanom poverenju. Biti predstavnik Hrvatske na takmičenju za pesmu Evrovizije za mene je ogromna čast i zahvalan sam na prilici da muzikom predstavljam svoju domovinu na muzičkoj olimpijadi koju će 62. put pratiti cela Evropa, ali i svet. Od danas sav svoj umetnički kapacitet usmeravam na ovaj vredan i opsežan projekat koji za mene, u dosadašnjoj karijeri, predstavlja najveći izazov, ali i odgovornost prema publici i javnosti. Najiskrenije se nadam podršci i pozitivnoj atmosferi i verujem da će to pridoneti konačnom uspehu naše Hrvatske! Obećavam da ću dati baš sve od sebe – svoj talenat, iskustvo, znanje i ljubav uložiću u pesmu koja će nas na najbolji mogući način predstaviti pred stotinama miliona gledalaca koji prate i podržavaju ovaj najveći televizijski šou'' - izjavio je soul pevač, a prenosi Alo.
 
 

#retro #retropatija #tribute #mistermorgen

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek) дана


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Komentari