Svet

Region

Glumac na ivici suza: Ešton Kučer održao potresan govor! VIDEO

Holivudski glumac Ešton Kučer održao je potresan govor pred američkim Senatom o seksualnom zlostavljanju dece i trgovini ljudima.

Glumac na ivici suza: Ešton Kučer održao potresan govor! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeMalo je poznato da je glumac Ešton Kučer sa bivšom suprugom Demi Mur 2009. osnovao fondaciju "Thorn" koja je razila softver za borbu protiv trgovine ljudima. Ova organizacija identifikovala je šest hiljade žrtava seksualnog zlostavljanja, od kojih su 2.000 deca. Ešton je svoji govorom ukazao na problem seksualnog zlostavljanja dece i trgovinu ljudima. 

Kučer, koji sa glumicom Milom Kunis ima dve ćerke, bio je na ivici suza dok je govorio o svojim iskustvima. - ''Video sam ono što niko ne treba da vidi. Video sam video snimke deteta koje je istih godina kao i moje dete, koje siluje Amerikanac koji je bio seksualni turista u Kambodži. I to dete je milsilo da je deo igre'' - ispričao je on, i dodao da su pomagali agentima da pronađu sedmogodišnju devojčicu čiji su se snimci seksualnog zlostavljanja šire internetom.

- ''Zlostavljana je tri godine. Tri godine su gledali kako je zlostavljaju i nisu mogli da je pronađu, pa su nas zamolili za pomoć. Mi smo bili poslednja linija odbrane'' - rekao je glumac i potresao sve u prostoriji.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari