Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević ispričao da im je policija bila u kući! (VIDEO)

Dejan Dragojević se nadao da će danas biti razveden čovek ali to se nije dogodilo... Sada je ispričao da im je policija bila u kući!

Dejan Dragojević ispričao da im je policija bila u kući! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Razvod koji je bio zakazan za juče nije se dogodio, o čemu možete čitati OVDE



Dejan je ispričao da je bilo radosti u njihovoj kući:

"Jeste, majka me je bila ispratila, mislila je da će razvod biti konačan. Keva je igrala užičko tri dana, dolazila nam je komunalna policija kući." kazao je Dejan Dragojević.


"Znači, policija je dolazila, znaš ti šta je to bilo kod nas... Keva samo priča sa policijom i igra sve vreme, ne može da stane! Neće da stane! Samo radi nogama... Koliko smo samo slavili!" - dodao je Dragojević.

- Ne pratim više dešavanja u "Zadruzi". Mislim, informisan sam, al' da sad nešto sedim kući i gledam "Zadrugu", stvarno ne. Ne razočaravam se više u Aleks, toliko puta sam ranije... To je to. Ja sa tom osobom više nemam nikakav kontakt. Decu, hvala Bogu, nemam, imovinu zajedničku nemamo, ne interesuje me. - zaključio je Dragojević.





Dejan Dragojević se, podsetimo, juče dotakao povezivanja Aleks Nikolić sa klanom Veljka Belivuka:


- Ne interesuje me to. Ja te ljude niti poznajem, niti bih da se mešam u to. To je pitanje za nju, za njenu mamu, znate kome to pitanje treba da se postavi. Rekao sam, to me ne interesuje! Nemojte to da me pitate, zamisli ja tako da pitam... Ne zanima me! Sa njom nemam ništa, ne interesuje me, njen život, njena prošlost, budućnost... - kazao je on.


"Moji je više ne komentarišu, niko. Sve je to bilo, prošlo. Šta u kući da pričamo o njoj? Moja majka radi, nema vremena da komentariše to. Da većamo šta bi bilo kad bi bilo, ma ne... Ljudi koji uđu u život i izađu ne mogu da mi pomere više ništa, ne dozvoljavam to." - dodao je bio Dejan besno.
 

Filip Car i Milica Veselinović se zaigrali ispod pokrivača! (18+)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>