Region

Svet

Nakon skandala Marko Bulat se pomirio sa suprugom Marijom! (VIDEO)

Nakon skandala koji se nedavno dogodio, Marko Bulat se pomirio sa suprugom Marijom! Ovo su najlepše godine mog života, poručuje pevač.

Nakon skandala Marko Bulat se pomirio sa suprugom Marijom! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Pisalo se o burnom periodu pevača Marka Bulata i njegove supruge Marije, koji su na neko vreme prekinuli ljubavnu idilu i to na sva zvona, a sada je pevač otkrio da je došlo do neočekivanog obrta...


Marko Bulat se danas pojavio na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink, a tom prilikom je otkrio je da je došlo do pomirenja sa suprugom Marijom Bulat

"Ovo su najlepše godine mog života kada gledam kako mi deca rastu, uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vreme menjao ni za šta u životu. U odličnim sam odnosima sa suprugom bogu hvala sve je odlično." - rekao je Bulat za Republiku. 


Na pitanje da li je povukao tužbu protiv Marije, Marko je odgovorio pesmom:

- Učini bar jedan pogrešan korak da lakše odem od tebe. Njoj pevam druge pesme. Ljubav mora da pobedi, kako ne razumete ljudi, bez ljubavi nema ni života ni napretka, nema ništa. Ako je čovek bez ljubavi on je ništa, tako da mislim da sam dao odgovor - istakao je on.





Marko je svojevremeno u televizijskom intervjuu otkio šta se zapravo desilo: 

"Prijavio sam zvanično nasilje u porodici, zato je verovatno i izašlo u novinama, samo sam hteo da kažem da nije istina da se ona drogirala, sve ostale njene izjave ne želim da komentarišem. 


Sam sebe nisam davio, ne znam da li se razvodim, videćemo od ponedeljka, pošto danas u razgovoru sa svojom suprugom ne vidim sa te strane želju da ovaj brak opstane, ja želim da taj brak opstane zbog dece, ljubavi i jer je ona bolesna žena. Pod broj ljubavi i da ona ozdravi. Naravno da je volim, ona je majka moje dece." - rekao je tada Bulat. 

 

Ništa od razvoda! Dalila se nije pojavila! Dragojević joj je nešto poručio!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>