Zadruga

Parovi

Ništa od razvoda! Dalila se nije pojavila! Dragojević joj je nešto poručio!

Ništa od razvoda bar za sada! Dalila Dragojević se nije pojavila, a Dejan joj je nešto poručio nakon ovakvog njenog postupka...

Ništa od razvoda! Dalila se nije pojavila! Dragojević joj je nešto poručio! Screenshoot/Instagram




Dejan Dragojević već duže od godinu dana želi da se razvede od Dalile Dragojević, koja ga je javno prevarila u rijaliti programu sa Filipom Carem. 


Ni ovoga puta Dalili nije pošlo za rukom da prošlost ostavi iz sebe, jer se nije pojavila na sudu, navodno zato što nije primila poziv za sud.


Dejan je bio srećan od jutra, pa se zajedno sa majkom pripremao da proslavi današnji dan...



- Očekujemo da će danas da bude dan za vatromet i prskalicu, ali nekako mi sve govori da će biti kontra. Trebalo bi danas da bude skroz razvod. Ovo je prvo ročište. Ali previše mi deluje kao jednostavno - rekao je on u kolima, dok ga je brat David vozio u sud u Rumi.







Kao što je i očekivao, razvod je odložen i to jer se Dalila nije pojavila. Navodno njoj nije uručen poziv.

- Opet ništa. Drugi put, treći put. Ovo je prvo ročište, a drugi put da sam došao da se ništa ne dešava. Iz razloga jer poziv se odbija. Rekao sam sudiji: "postoje 4 adrese na koje može da se pošalje" - rekao je Dejan.





Kako Dalila ne prima pozive, sudija je odlučila da poziv stave na oglasnu tablu, kako bi sledeće ročište, zakazano za 14. februar, moglo da se održi i bez njenog prisustva.

- Sledeći put će ići na oglasnu tablu. Stoji tamo 30 dana plus 8 dana i to je kao da je osoba uredno pozvana na sud. Sledeći put, ako se niko ne pojavi, suđenje će se održati zato što je na oglasnoj tabli. Sada može da odbija poziv gde god hoće - rekao je Dejan na snimku na svom jutjub kanalu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>