Zadruga

Parovi

Detalji iz života Nenada Macanovića Bebice iz dana u dan iznenađuju javnost!

Detalji iz života Nenada Macanovića Bebice iz dana u dan iznenađuju javnost! On zove, preti batinama i navaljuje. Bilo je tu svega i svačega...

Detalji iz života Nenada Macanovića Bebice iz dana u dan iznenađuju javnost! Screenshoot/youtube




 
Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, što bi naš narod rekao, mutan je kao Dunav. O njegovom životu svakodnevno na površinu izbijaju nove informacije, a neretko ih i on sam otkriva u "Zadruzi".

Kako se sada saznaje, dečko Miljane Kulić je navodno kamataš. To je i on sam priznao u Beloj kući.

- Rekao je ono što mi u Nišu znamo. Od čega bi oni živeli tako lagodno da im nije rijalitija i Bebičinih poslova. On daje novac ljudima, pa im posle određenog vremena uzima duplo ili troduplo. Ozbiljni su to iznosi. Opasne su to stvari i to su sve mutni poslovi kojima se on bavi. Ljudi znaju da se on bavi kamatašenjem, pa mu u muci traže novac, a onda, kada dođe vreme da mu vrate, ako neko zakasni, on zove, preti batinama i navaljuje. Bilo je tu svega i svačega - priča izvor za Kurir.






Primer kako posluje u zelenašenju je sam ispričao suparniku Lazaru Čoliću Zoli, nakon što je rekao da je za 800 evra viljuškom vadio oči za dug.

 Jedan mi je dugovao 8.000 evra. Ma ne znaš kako to funkcioniše. Dok sam radio kamatu, uh, to je bilo... - objašnjavao je Macanović Čoliću. - I ja sam bio dužan preko 100.000 evra. Znam da je to velika muka - konstatovao je Lazar. Bebica je bio izričit: - Da, ali ti si se javljao tim ljudima i vraćao dugove! Šta bi ti radio da ti neko duguje pare? Na primer, 40.000 evra. Ej, druže, ozbiljne su to pare - kazao je Macanović Čoliću.


Mutne poslove Nenada Macanovića na Kosovu i Metohiji poremetila je, kako je sam potvrdio, Miljana Kulić.

- Meni je bilo potrebno šest sati da odem do Kosova. Miljana zna tačno koliko sam para nosio sa sobom. Miljana mi nije dozvoljavala da mrdnem od nje. Ja odem u prodavnicu, a ona sedi u kolima i zove me 44 puta - tvrdi Nenad Macanović.

- To ti verujem, jer sam i ja imao takve situacije s njom. Tačno znam šta radi - zaključio je Zola.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>