Zadruga

Parovi

Aleks Nikolić pomenuta u Specijalnom sudu! Nosila majicu sa obeležjima klana!

Srđan Lalić, tokom današnjeg ročišta u Specijalnom sudu koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka, spomenuo je starletu Aleksandru Nikolić, koja je javnosti postala poznata jer se, kako se sumnja, bavila prostitucijom u Bujanovcu. Nosila majicu sa obeležjima ozloglašenog klana!

Aleks Nikolić pomenuta u Specijalnom sudu! Nosila majicu sa obeležjima klana! Screenshoot/Instagram





Pitanja je tokom ročišta, svedoku - okrivljenom postavljao njegov nekadašnji šef - Marko Miljković, koji ga je u jednom trenutku pitao da li im je ikad protivrečio.


- Jesam, na primer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba a ja kažem nije - rekao je Lalić.

Aleks Nikolić učesnica rijalitija "Zadruga" postala je poznata u javnosti po svojim turbolentnim odnosima. Ona je takođe skrenula pažnju na sebe pričom koja je isplivala da je u Bujanovcu radila kao hostesa, dok su ostali zadrugari nagađali da se bavila najstarijim zanatom.






Aleks je između ostalog, tokom svog učešća u rijaliti programu nosila i navijačku majicu.

Setimo se, Nikolićeva je hapšena u Turskoj, kada je policija upala u lokal u kojem je navodno, radila kao poslovna pratnja i u kojem je radila bez radne dozvole.







- Neko je prijavio devojke da radi na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru - rekla je Aleksandra.

Pored toga, Miki Đuričić u pomenutom šou programu, izneo je tvrdnje da je Aleksadra bila u vezi sa ozloglašenim mafijašem, te naveo da kada je videla se stvari izmiču kontroli da je pobegla i ušla u Zadrugu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>