Region

Svet

Preminuo je tekstopisac Milan Laća Radulović! (VIDEO)

Preminuo je sin Marine Tucaković, tekstopisac Milan Laća Radulović! Uzrok smrti za sada nije poznat.

Preminuo je tekstopisac Milan Laća Radulović! (VIDEO) Screenshoot/youtube




Milan Laća Radulović pronađen je u Tel Avivu na ulici, a Hitna pomoć je po izlasku konstatovala samo smrt, uzrok smrti za sada nije poznat. 


Otac tekstopisca i suprug pokojne Marine Tucaković. oglasio se za Telegraf i rekao:
 

"Laća je 12.12 prijavljen kao nestao odeljenju za prijavu. Juče smo dobili informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu."



Takođe, dodaje i da za sada nije poznato u kakvom je stanju Aleksandar Radulović, ali da se posebno zahvaljuje konzulu Dušanu Vujoviću.

Podsetimo se, Marina Tucaković, Laćina majka, preminula je u septembru prošle godine.
 

Laća Radulović o svojoj majci: Skupo je platila cenu naših života!



 



Sada se oglasio Laćin dobar prijatelj i tekstopisac Darko Dimitrov.

- Ne mogu da verujem, šokiran sam. Dopisivali smo se pre 15, 20 dana. Poruke su bile vezane za posao. Dogovarali neke projekte i da radimo festival. Dopisivanje je bilo samo fokusirano na to, ali mi je delovao je okej. Ništa nije slutilo. Želeo je da radimo i ja sam pristao - kaže Dimitrov i dodaje:

- Ne mogu da poverujem da je bio pod nedozvoljenim supstancama. Znam da je ranio imao probleme sa tim, ali je prestao. Dok je dolazio kod mene i živeo u Makedoniji, zaista nije ništa uzimao. Jedino ako nedavno tome vratio, ali ne možemo da nagađamo. Ovo je užasna tragedija cele familije. Kakve sudbine, nisam mogao ni da naslutim da se to može dogoditi. Imao je velike planove, pravili smo muziku koja je ovih dana trebalo da ugleda svetlost dana - zaključuje Darko, a prenosi Blic.





Milan Laća Radulović pronađen je mrtav u Tel Avivu, nadležne službe rade dalje na slučaju i čeka se dalje procedure za transport tela.


Inače, Laća nije krio od javnosti da je imao problema s narkoticima, te da je svojevremeno bio i na odvikavanju, a upravo je u tom periodu nastala jedna od najpoznatijih pesama koju je Laća potpisao zajedno s pokojnom majkom, Marinom Tucaković, prenosi Kurir.

Naime, pesma "Adio amore", koju je otpevao Stefan Đurić Rasta, zapravo uopšte nije pesma o ljubavi, iako je mnogi tako doživljavaju.

Laća je ovu pesmu napisao tokom sopstvene borbe sa zavisnošću od narkotika.

Dok je bio na klinici na odvikavanju, napisao je refren za "Adio amore", ali nije mogao da napiše strofu. Kada se vratio kući sa lečenja, Marina mu je pomogla da je završi, i pesmu su predali poznatom reperu.

Deo koji je napisala Marina zapravo je predstavljao njena osećanja i stanja kroz koja je prolazila dok je Laća imao problema sa narkoticima.



"Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: "Da, dobro sam ja."

Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi.

Adio amore, još volim te jako Iako si davno izgubila sjaj. Gledam te kako se rušiš polako. A kada to vidim tad rušim se ja.

Adio amore, još volim te jako, još uvek si ono dete iz sna. Od toga se neću ja rastati nikad. Ti nekog drugog odvuci do dna".





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/B92

Povezane vesti:


>