Svet

Region

Azis se oženio muškarcem, dobio dete sa drugaricom, a sada promenio život!

Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis, bugarski pevač pop-folk i čalga muzike se oženio muškarcem, dobio dete sa drugaricom, a sada je promenio život! 

Azis se oženio muškarcem, dobio dete sa drugaricom, a sada promenio život! Screenshoot/youtube




Od početka svoje karijere je prolazio kroz brojne transformacije, te se predstavljao javnosti kao transvestit i homos*ksualac. Međutim, situacija je sada drugačija, a svoje ženstveno izdanje zamenio apsolutno muževnim izgledom.



Azis nikada nije krio svoje s*ksualno opredeljenje i javno je pokazivao svoje emotivne partnere. Pre skoro 15 godina stupio je u vezu sa Nikijem Kitaecom, a u oktobru 2006. godine su se i venčali, a ovaj njihov potez šokirao je tradicionalni Balkan.

Njihov brak nije bio legalan, jer bugarski zakon ne podržava istopolne brakove.






Bugarski folker i njegov muž bili su kratko u braku, a u tom periodu učestvovali su u bugarskom izdanju "Velikog brata".

Nakon što su se razveli svako je krenuo svojim putem i od tada nisu ostali ni u kakvom kontaktu.





Azis se posvetio svojoj ćerki Raji koju je dobio 2007. godine sa najboljom drugaricom Galom, a Niki se oženio Azisovom koleginicom Violetom sa kojom ima dete. Bugarski folker je u maju ove godine postao po drugi put otac i to sina.

- Postati otac, po drugi put, i to u 44 godini je blagoslov - istakao je popularni pevač na Instagramu uz fotografiju sa naslednikom.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>