Region

Svet

Jurica Pađen: Nema tog rešenja od kojeg Džoni Štulić neće napraviti problem!

Nedavno se Jurica našao u središtu medijske buke, kada mu je nekadašnji lider Azre Džoni Štulić zamerio što je njegove memorabilije ustupio novosnovanom Muzeju novog vala u Zagrebu. Nema tog rešenja od kojeg Džoni Štulić neće napraviti problem!

Jurica Pađen: Nema tog rešenja od kojeg Džoni Štulić neće napraviti problem! Foto: Lupino

Jurica Pađen i Aerodrom sviraće, posle nekoliko godina, ponovo u Beogradu. Zagrebačka grupa će, sa još osam bendova, nastupiti na Rock Star Festu u subotu 24. decembra u Hali 4 Beogradskog sajma.

Lider grupe, Jurica Pađen, kaže da ranije, prosto, nije bilo uslova za koncert u našoj prestonici.


- Mi bismo voleli da smo više svirali u Beogradu, ali zbog raznih okolnosti to se nije ostvarilo. Procena našeg manadžera bila je da je ovaj koncert nešto što odgovara bendu, a mi smo to sa zadovoljstvom prihvatili – kaže Pađen i dodaje da će publika na Sajmu moći da čuje sve najveće hitove Aerodroma, od “Fratela” i “Obične ljubavne pjesme” do “24 sata dnevno”, „Tvoje lice“ i “Šta si u kavu stavila“.

Nedavno se Jurica našao u središtu medijske buke, kada mu je nekadašnji lider Azre Džoni Štulić zamerio što je njegove memorabilije ustupio novosnovanom Muzeju novog vala u Zagrebu.

Pađen, međutim, nije ljut na muzičara s kojim je godinama delio binu kao član jedne od kultnih grupa s naših prostora.

- Nema tog rešenja od kojeg moj bivši saradnik neće napraviti problem… Možda ga to zabavlja, a možda je i zaboravio da sam ga nazvao da pitam za dozvolu da njegove memorabilije prosledim Aleksandru Črčeku, osnivaču Muzeja novog vala. Bilo kako bilo, objavljen je listing poziva sa mog broja, evidentiran prilikom poziva u Holandiju preko mog telefonskog operatera. Tako da… sve je jasno – kaže Jurica Pađen.

Ulaznice za Rock Star Fest možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>