Ljubav

Style

Godišnji ljubavni horoskop za 2023. godinu!

Godišnji ljubavni horoskop za 2023. godinu prvi deo, donosi nam dosta promena. Za Ovna dosta ljubavnih prilika, za Bika tajne i zabranjene ljubavi, a Lav završava loše veze... Pogledajte šta sve očekuje znakove zodijaka u narednoj godini.

Godišnji ljubavni horoskop za 2023. godinu! Svet Plus




OVAN


Kako je Mars retrogradan, ni vaša osećanja nisu stabilna. Nalazite se na emotivnoj klackalici i taman kada mislite da znate šta je najbolje u ljubavi za vas, nešto vas navede na drugu stranu. Već mesecima vagate šta je prava odluka za vas i ovo nije trenutak za početak nove romanse. 

Početnom 2023. godine za Ovnove će prijateljstvo biti važnije nego ljubav, dok u martu dolazi do prave eksplozicije osećanja i mogućeg zaljubljivanja. Jupiter će ipak da odradi svoje, pa možete da očekujete važan susret koji može da vam promeni život ili proširenje porodice ako ste već u braku. Prva polovina 2023. godine za vas donosi mnogo iznenađenja, kako na poslovom, tako na emotivnom planu. Prilika će biti, ne samo za jednu romansu, nego ćete moći i da birate.


Bićete veoma izazovni za osobe suprotnog pola, tako da se spremite za ludu ljubavnu avanturu. Tokom aprila i maja će vam porodica biti na prvom mestu, ali i stambeno pitanje. Moguća je selidba u tom intervalu.  Retrogradna Venera u julu i avgustu meseca donosi vam povratak stare ljubavi i rešavanje odnosa sa nekim koga ste voleli u prošlosti. U oktobru i novembru vas očekuje novi flert na radnom mestu.




BIK

Zbog retrogradnog Marsa situacija na emotivnom planu nije dobra. Malo primate pozive iz prošlosti, a sve češće ne razumete osobe do kojih vam je stalo. Suština je lošoj u komunikaciji koji će se rešiti od sredine januara 2023. godine. 

U martu mesecu može da vam se dogodi tajna ili zabranjena ljubav. To će biti veliki izazov za vas, ali ćete biti avanturistički raspoloženi. Uran u vašem znaku doneo je revolucionarne promene, pa drugačije geldate na komunikaciju preko društvenih mreža i interneta, što znači da i takva poznanstva dolaze u obzir. 


Kada 16. maja Jupiter uđe u vaš znak, to vam donosi i značajne susrete. Mnogi pripadnici vašeg znaka mogu da se odluče za brak ili zajednički život. Druga polovina 2023. godine je za vas obećavajuća. Nije isključeno da ćete se zaljubiti kao nikada u životu, a ujedno i otkriti moć poznanstava preko društvenih mreža. U julu i avgustu imaćete mogućnost da obnovite staru romansu, ali ćete shvatiti da to nije pravo rešenje.


Oslonite se na uticaj Jupitera od 16. maja koja će doneti velika iznenađenja u ljubavi ali i zaljubljivanje. Pojedini Bikovi odlučiće se na proširenje porodice.


BLIZANAC

Jupiter u Ovnu od 20. decembra donosi vam uzbudljiva dešavnja na emotivnom planu. Problem je što je Merkur retrogradan do 19. januara, pa nećete biti sigurni u svoja osećanja, a često ćete se prisećati prošlosti. Ne treba da se vraćate unazad, nego se fokusirajte na sadašnjost. 


Jupiter u Ovnu donosi vam rađanje ljubavi iz prijateljstva. Takođe, neko koga ste godinama posmatrali kao prijatelja može da vam postane partner. To je ujedno potreba da vam partner pre svega bude najbolji prijatelj, a onda sve ostalo. Odnose koje budete imali iza 16. maja imaće snažan psihološki uticaj na vaše odluke. U svakom slučaju sada ništa ne deluje idealno, ali će situacija od kraja januara da se promeni barem u smislu da jasnije vidite poruke koje vam partner šalje poslednjih meseci.

Nije isključeno da ćete uvideti da ste mnogo toga protumačili pogrešno. Imajte u vidu da kombinacija retrogradnog Marsa i Merkura u vašem znaku do sredine januara podrazumeva da je drugima teško da razumeju vaše namere. 

Ukoliko ste u braku, Saturn u Ribama staviće vaš odnos na test, pre svega jer će vam glavna promena biti vezana za posao, a partner će imati manje razumevanja za to. Probajte da ne opterećujete partnera svojim problemima, jer pogrešna komunikacija trajno može da naruši odnose koji su vam važni.






RAK


Saturnov ulazak u Ribe 7. marta 2023. godine je idealan za Rakove koji priželjkuju da sretnu sledećeg partnera, ili da okušaju sreću u drugom braku. Saturn će doneti mnogo stabilniju emotivnu situaciju nego što je trenutna. 

Nije isključeno da ćete zbog Saturna u Vodoliji, koji je pobornik slobode, neku postojeću vezu ili odnos poželeti da završite do marta meseca jer će izgubiti svaki smisao. U martu vas očekuje i zanimljivo poznanstvo preko poslovnih kontakata. To će biti atraktivna osoba koja je veoma uspešna. To može da bude i neko sa kim sarađujete.

Vi kao jedan od najsenzibilnijih znakova zodijaka konačno ćete moći od marta naredne godine da budete emotivno otvoreniji nego što ste bili ove godine recimo. Jedno je sigurno, Saturnov prelazak u novi znak u martu označava i krah starih stvari, pa ćete prošlost morati da ostvaite iza sebe, kako biste ostvarili novi emotivan početak. 

Nestabilni odnosi i veze koje ste imali poslednjih tri godine su nastale pod uticajem Saturna u Vodoliji kako biste naučili važnu lekciju, a to je da je ljubav nije samo povezanost između dve osobe, nego i sloboda.




LAV

Zbog izazovnog aspekta Saturna sa Uranom, vi jedan od znakova koji je bio na najvećem iskušenju kada je ljubav u pitanju. Saturn vas je stavio na test, a u međuvremenu ste naučiti najvažnije lekcije. Vaša sloboda vam je važnija od bilo čega ostaloga. Mnogi Lavovi rešili su da raskinu dugododišnju vezu ili brak jer ustaljeni principi u odnosima više ne daju rezultate.

Ulazak Saturna u Ribe 7. marta donosi vam novi ciklus kada je ljubav u pitanju, pa nije isključeno da sretnete nekoga ko je razveden. To može da bude osoba koja je senzibilnija od vas ili se bavi nekim vidom umetnosti ili muzike. Sva ona empatija koja vam je nedostajala u partnerskim odnosima konačno će da se vrati na velika vrata. 


Jupiter u Ovnu od 20. decembra do 16. maja nudi vam priliku za nova poznanstva ali i zajednička putovanja. Takođe, možete lako da se zaljubite u osobu koja je stanac i to u prvoj polovini 2023. godine. Venera, planeta ljubavi krenuće retrogrtadnim hodom od 23. jula do 2. septembra 2023. godine, pa očekujte povratak starih ljubavi. Moguće je pomirenje sa osobom iz prošlosti, ali ćete uvideti da nije bilo najidealnije rešenje.

Ukoliko ste se pitali da li će vam 2023. godina biti uspešnija na ljubavnom planu nego ova koja odlazi, odgovor je potvrdan, samo morate još malo da budete strpljivi. Ako imate neki odnos koji je u fazi raspada, imajte u vidu da će Saturn od marta da počisti sve osobe iz vašeg života kojima tu zapravo više nije mesto.



DEVICA

Ulazak u Novu godini sa retrogradnim Merkurom donosi vam konfuzna osećanja, a i nedostatak strpljenja jer je Mars u Blizancima retrogradan. Pred vama je godina u kojoj će mnogo toga morati da se promeni u emotivnim odnosima. Saturnov ulazak u Ribe 7. Mara biće pravi test sa sve Device koje su u braku ili žive sa nekim. To je potreba za suočavanjem sa tim da ćete ipak mnogo toga morati sami da završite, ali ujedno i da ostavite neke osobe u prošlosti ako im nije mestu u vašem životu.

Saturn iz Riba testiraće vaša i partnerova osećanja, pa će taj odnos biti ili dodatno učvršćen ili u velikoj krizi pod pritiskom. Stari problem ponovo će postazi aktuelni, a imaćete utisak da u vašem odnosu sa partnerom nedostaje romantike i novih izazova.

Ovo je prilika za sudelovanje u zajedničkim problemima, pa na to treba i da se spremite. Veze koje se raspadaju itekako će biti pogođene Saturnovim uticajem iz Riba, pa zasigurno neće potrajati. Saturnov ulazak u Ribe trajaće tri godine i to je sasvim dovoljno vremena da vi ipartner promenite paercepciju o braku i međuljudskim odnosima. Pojedine Device želeće da budu same ili da se distanciraju od ostalih. Jedno je sigurno, a to je da će vam lična sloboda biti važniaj od bilo kakvih principa.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>