Style

Ljubav

Nedeljna astro prognoza od 12. do 18. oktobra 2022. godine!

Nedeljna astro prognoza od 12. do 18. oktobra 2022. godine donosi nam dobra dešavanja! Ova nedelja je jako dobra da napravite neki raspored šta želite da uradite pred sam kraj godine. Napravite spisak, ciljeve, finansijke mogućnosti ili želje...

Nedeljna astro prognoza od 12. do 18. oktobra 2022. godine! Svet Plus




Novu nedelju počinjemo sa uticajem Meseca u znaku Lava koji će nam ipak doneti malo više samopouzdanja, volje i strpljenja. Ova nedelja je jako dobra da napravite neki raspored šta želite da uradite pred sam kraj godine. Napravite spisak, ciljeve, finansijke mogućnosti ili želje. Mesec danas neće imati nijedan aspekt sa ostalim planetama, ali će zato Sunce dispozitor Meseca imati sekstil sa planetom Saturn.


To donosi da u nedelju krećemo sa ozbiljnom odgovornošću, radnom etikom i planiranjem, upornošću i istrajnošću. Počnite dan sa manjim obavezama ka većim. Ova nedelja je posebno važna da se okrenete svom zdravlju i produktivnim stvarima.

Danas je posebno pozitivno da obavite nešto što ste odlagali ili nešto što vam nije baš prioritet ili prijatno, ali možete završiti.Odličan dan za pedagogiju, obnovu starih ideja i projekata, ali ako danas tražite savet neka to bude od stručnih i starijih osoba, tjs osoba sa iskustvom. Odlično vreme za prenos znanja i karijeru. Merkur ulazi polako u svoju prvu senku pred retrogradnu fazu.





Utorak, 13.12. nosi velike oscilacije ali i snažnu volju i emocije zbog sekstila Meseca i Rx Marsa. Ipak, kvadratura sa planetom Uranom koja je retrogradna, a od 15:10 i opozicija sa Saturnom može doneti neke nemire, promene planova, kašnjenja, nervozu, neku težinu i u vazduhu. Trebalo bi malo obratiti pažnju na zdravlje i posebno imati više strpljenja za druge! Nešto lakša situacija svakako nas čeka od 16:50 kada će Mesec biti u trigonu sa Suncem u optimističnom znaku Strelca, pa ipak može doneti da stvari idu u lepšem toku i da negde možemo da pokrenemo dosta toga.





Sreda, 14.12 donosi prelazak Meseca u znak Device koji će biti u praznom hodu u većem delu dana, pa je jako bitno držati se svoje organizacije, pravila, pokušati uspostaviti red u sitnijim poslovima. Odlično vreme za čišćenje, poklanjanje, rad, sitnije zdrastvene preglede, kozmetiku ili ulepšavanje.

Od 18:12 kvadrat izmedju Sunca iz znaka Strelca i Neptuna ( na snazi do petka) može doneti hronični umor, zabunu, maglovitost, lošu koncentraciju, nesigurnost i pojačane strahove, preterani perfekcionizam i detaljisanje pri čemu se gubi suština stvari, puno manipulacija.U povećanju prevare, razočarenja, nesporazumi, klevete i loš uticaj drugih. U slučaju da se osećate izgubljeno, okrenite se veri, sitnim poslovima, radu po kući, korisnim stvarima da bi uspeli da predjete ovaj trenutni aspekt, ili prosto regenerišete organizam spavanjem i brigom o sebi. Posebno treba povesti računa o zdravlju, porocima, čuvati se loših navika ili okruženja koji mogu negativno uticati na vaš lični napredak!

Trigon izmedju Meseca i Venere u večernjim časovima ipak može doneti radost, srećne emotivne okolnosti, poklone, zaradu i da ipak neki sitni momenti pomognu iako budete prolazili kroz osetljiv dan.





Četvrtak, 15.12. biće pod uticajem inkonjukcije izmedju Merkura i Rx Marsa  što može doneti ishitrene zaključke, odluke,  rasprave koje prelaze u neprijateljstvo pri čemu možete sebe dovesti u neku neprijatniju poziciju. Stoga je veoma važno kakve odluke donosite i treba dobro razmisliti o svemu!  Sa druge strane Mesec u dobrom aspektu sa planetom Merkur i Uran može doneti dobar dan za pokretanje novih poslova, pozitivne promene, stavljanje mnogih stvari u red, pripremu nekih bitnih ali sitnijih poslova u red što će jako prijati. Na polju emocija vladaće ove nedelje malo veća senzitivnost i dosta sumnji u pozitivan ishod, medjutim četvrtak može da donese simpatije i neke platonske susrete. Vreme do petka nosi za mnoge emotivne testove, ali i dosta poruka na polju prijateljstva.






Petak, 16.12. oko 10h nosi i lunarnu fazu Poslednje Četvrtine Meseca na 24 stepenu znaka Device koja u opoziciji sa Neptunom i opoziciji sa Jupiterom može doneti preosetljivost, sklonost zdrastvenim problemima, ali i emotivnosti na ljubavnom planu. Mnogi od vas mogu ove nedelje otkriti ko ih laže, ko je iskren, ko je koristoljubiv. Na generalnom nivou imaćemo zamagljene vesti i jako puno skrivenih informacija i lažnih informacija. U povećanju depresija, strahovi, nepoverenje, preveliki rad i jak umor. Mislite na svoje zdravlje posebno tokom većeg dela ove nedelje!

Mesec menja znak i prelazi u znak Vage od 20:50 i nosi nešto društvenu, miroljubiviju energiju, iako ćemo zbog uticaja Venere u znak Jarca više biti okrenuti obavezama, prošlosti, razmišljati o propuštenim stvarima. Ipak vikend za mnoge može početi nešto lakše. Treba se opustiti i pustiti malo mozak po strani.





Subota, 17.12. – nosi čudesan trigon izmedju planete Merkur i R Uran od 22:35 koja može doneti neočekivane pozitivne vesti, opuštenost, super nove ideje, pozitivna poznastva preko interneta, odlično vreme za kupovinu tehničkih aparata, ali i genijalnost i odlično vreme za druženja i novi krug prijatelja. Možete pronači dobre sagovornike ili ljude koji vam mogu biti motivacija.

Lošiji aspekti Meseca do 20h mogu doneti brige oko starijih osoba, emotivnu ranjivost i nesigurnost, vaganje, osetljivost genitalija i nepovoljnosti kroz žene. Ipak večernji časovi mnogima mogu doneti puno snage, lepa dešavanja, i odlične aspekte za neku akciju.






Nedelja, 18.12. – traži u ranim jutarnjim časovima veću opreznost po pitanju alkohola, ali najviše saobraćaja. Nažalost i ove nedelje možemo imati porast nesreća, ali najviše problema na psihološkom nivou.

Nedelja može doneti mir, stabilnost, završetak mnogo toga planiranog ili prosto odmor i vidjenje sa nekim dragim ljudima. Pri kraju dana nije preporuka nekih ozbiljnijih razgovora posebno na temu ljubavi, jer može dolaziti do povredljivosti i osećanja tuge.

Srećno – Astro Luna



Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>