Region

Svet

Milan Milošević progovorio o prekidu prijateljstva sa Kijom Kockar!

Voditelj Milan Milošević progovorio o prekidu prijateljstva sa Kijom Kockar! Nisam nikad osporavao njen rad, niti bilo šta slično...

Milan Milošević progovorio o prekidu prijateljstva sa Kijom Kockar! Screenshoot/Instagram




Nakon što je otkrio da je okončao prijateljstvo sa nekada bliskom prijateljicom Kristinom Kijom Kockar, a ona sada o istom govorila u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'', voditelj TV Pink Milan Milošević razvezao je jezik o njihovom trenutnom odnosu i izneo svoju stranu priče.



Kako je Milan istakao, među njima nikad nije bilo zle krvi, a voditelj rijaliti programa Zadruga otkrio je i razloge za prekid prijateljstva:



- Kijin i moj prekid prijateljstva je bio lične prirode. Nismo mi zaratili zbog posla, niti bilo šta slično. Nisam nikad osporavao njen rad, niti bilo šta. Mi smo imali privatno nekih nesuglasica i to je to. Posvađali smo se privatno, potpuno nebulozno. Mi smo se onda pomirili potpuno spontano, počeli smo da se kuckamo, dopisujemo, komentarišemo neku temu... - rekao je Milan Milošević za Pink i dodao:




-Onda je ona mene ponovo zapratila na Instagramu, i ja nju i tako je to krenulo. Uglavnom, nikad nije bilo zle krvi među nama, Kija je meni baš draga i volim da se sa njom dopisujem i ćaskam na razne teme. Mi se ne viđamo trenutno, ali to ne znači da nećemo, ići ćemo u neki provod uskoro, dogovorili smo se. - objasnio je Milan Milošević.

Podsetimo, Milan je svojevremeno za Republiku, progovorio o prekidu prijateljstva sa Kijom Kockar, i tom prilikom je priznao, da mu je ona zamerila neke stvari:

- Sve što se izdešavalo između nas dvoje, nije ni bilo prijateljstvo, mi smo bili prijatelji u rijalitiju, ja sam stao iza nje, zbog njene priče, ali kasnije su nam se putevi razišli, ali sve mislim da je bilo na silu, da to nije bilo iskreno. Svako je krenuo svojim putem, došlo je do nekih nesuglasica tokom učešća njene majke, ona je meni zamerila neke stvari, ali ja nisam hteo da se raspravljam. Nekad komentarišemo dešavanja na estradi, čujemo se, čestitamo posebne dane, ali nije to kao pre. - ispričao je Milan Milošević.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs/republika.rs

Povezane vesti:


>