Ostalo

Sme�no

Zamislite želju, sutra je 12.12: Šta nam donosi ovaj niz brojeva?! Zamislite želju!

Zamislite želju, sutra je 12.12! Šta nam donosi ovaj niz brojeva?! Saznajte kako da ga iskoristite i podstaknete dobre vibracije...

 Zamislite želju, sutra je 12.12: Šta nam donosi ovaj niz brojeva?! Zamislite želju! Svet Plus





Numerološki niz 12-12 donosi pozitivnu energiju - saznajte kako da ga iskoristite i podstaknete dobre vibracije, zamislite želju...



Brojčani nizovi ili datumi ogledala se u numerologiji posmatraju kao važni brojevi i srećni simboli. 


Datum ogledala je dan kada se pojavljuje niz istih brojeva u datumu, kakav je sutra 12.12. 2022. godine. U ovom datumu imamo niz 12-12, ali imamo i pet dvojki.


Ovi datumi prema numerolozima služe kako bi nas podstaklid a razmislimo da li smo na dobrom putu, da li idemo ka svom cilju ili ga ignorišemo, da li smo odabrali dobra sredstva za ispunjenje svog sna... Takođe, možemo postati svesni svojih greški iz prošlosti i prepoznati koje aspekte svog života treba da promenite da biste postali bolja verzija sebe.





12 je u numerologiji moćan broj koji simbolizuje pozitivne promene, ali one su jasne, lagane i direktne. Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje novih vrata života u kojima ćete uspeti da se suočite sa izazovima i pronađete više nade za godinu koja nam tek dolazi. Jedinica predstavlja novi početak i liderske sposobnosti, a dvojka je broj balansa i harmonije. Kada se spoje daju moćan niz i snažnu energiju koja podstiče na samoostvarenje.

Niz brojeva 12-12 podstiče nas da izgradimo boilje veze i odnose sa bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo neka stara prijateljstva i ljubavi. Podstiče nas da se povežemo sa vlastitim bićem i otkrijemo šta je to što nam više nije potrebno i što nas sabotira. 

Takvu energiju vredi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu pozitivnu energiju, prepustimo se promenama koje slede.






Jedna od misija ovog dana treba da bude da razmišljamo pozitivno.Razmišljajte šta vas sve dobro očekuje u bliskoj budućnosti i postavite sebi pitanje: Gde vidim sebe zu narednih 4 ili 5 godine? 

Vizualizujte svoj želje, maštajte i pokažite sebi da ste spremni da se menjate nabolje.

Zamislite svoje želje, aktivirajte se na tom planu i verujte da je sve moguće! Ne zaboravite da kada razmišljate i delujete pozitivno, takva energija vam se i vraća.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>