Zdravlje

Ljubav

Zašto su kiseli krastavci odlični saveznici za postizanje idealne težine?

Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac, kaže Suzana Mančić. Zašto su kiseli krastavci odlični saveznici za postizanje idealne težine?

Zašto su kiseli krastavci odlični saveznici za postizanje idealne težine? Screenshoot/Instagram





Suzana Mančić je celog života bila na neki dijetama, a sada je konačno pronašla trik koji joj pomaže da se reši viška.

- Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam videla fotografije, bila sam tako besna na sebe. Ja sam pocepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam - kaže voditeljka.





Nekadašnja Loto devojka ističe da se najviže ugojila zbog stila života Grka, jer oni kasno večeraju. Otkriva da je imala i do 89 kilograma.

- Gde su 89 kilograma, tu su i 90 pa i 100 - našalila se tada na svoj račun.

Naglašava da je joj se višak, posebno u menopauzi, najviše taložio oko stomaka. Zato se okrenula jednoj vrsti keto dijete. Naime, ona se sastojala od dva praškasta obroka i večere koja je bila ideja ove lepotice.

- Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek. - rekla je Suzana Mančić.

Osim toga, svako jutro je pila času tople limunade, ali je pimenjivala i jednu neobičnu caku koju je videla od Moskovljanki, jer je jedan period živela u Rusiji.

- Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac - otkriva.





Zašto su kiseli krastavci odlični saveznici za postizanje idealne težine?

Kiseli krastavci sadrže veliku količinu vode, proteine, vrlo malo masnoće i prehrambena vlakna. Isto tako, ova kisela salata bogat je izvor minerala, među kojima su i gvožđe, kalijum, natrijum i fosfor. Sadrže i vitamine, poput vitamina C, A, B6, B12, riboflavin, niacin i tiamin.

Zato je i Suzana, bilo gde nalazila, za užinu jela kisele krastavce. Ova namirnica joj je, kako kaže, pomogla da za mesec dana smrša čak 11 kg, a potom, potpuno neosetno još četiri, te ovaj trik ne prestaje da koristi.

"Procvetala sam, brate mili! Ne odustajte od želje da smršate i ne zavaravajte se za tim da je "vaše vreme prošlo". E pa nije prošlo, to ste vi na fotografijama od pre 20 godina" - poručila je Suzana Mančić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>