Region

Svet

Željko Vasić otpevao čak 43 pesme! Publika nije htela da se raziđe!

Željko Vasić otpevao čak 43 pesme! Publika nije htela da se raziđe nakon koncerta "Moja kafana", a onda je sledilo iznenađenje...

Željko Vasić otpevao čak 43 pesme! Publika nije htela da se raziđe! Foto: Aleksandra Ignjatović





Popularni kantautor je sinoć pevao preko tri sata zajedno sa oduševljenom publikom – njegovi prednovogodišnji koncerti s konceptom „Moja kafana“ već su postali tradicija MTS dvorane.

Pojačan novim bendom, Vasić je krenuo sa legendarnim hitom Sindi Loper „True Colors“ da bi prešao na svoje numere -  „Ne gubi veru u ljude“, „Gnezdo“, „Večiti romantik“ i „Voli me i ne voli me“. Buika i Stingova „Shape Of My Heart“ istakle su sofisticiranost Željkovog vokala, da bi „Pratiš me u stopu“ i „Zauvek“ podigle na noge i one najneodlučnije, koji su došli u pratnji boljih i lepših polovina.

Vasićeva ležerna komunikacija sa publikom i pozitivna energija doprineli su opuštenoj atmosferi u MTS dvorani – ljudi su plesali, pevali sve pesme i, na prvom mestu, sjajno se zabavljali. Podjednako se veselila i ekipa na bini koja je sedela za stolovima sa kariranim stolnjacima, sastavljena od Željkovih prijatelja i kolega koji su mu se pridruživali u izvođenju pojedinih hitova.





Bilo je tu Bajaginih, Džibonijevih, Džejevih i Harisovih numera, sjajno uklopljenih u pevačeve „No pasaran“, „Samo moja“ i „Ljubavi“.

Iako je otpevao čak 43 pesme, publika nije želela da se raziđe – Željko Vasić je naglasio da se vratio na bis iz posebnog razloga i pozvao momka iz publike da izađe na binu. Vidno uzbuđen, mladić je stihovima Vasićeve numere „Zauvek“ zaprosio svoju devojku, kleknuvši pred nju sa prstenom. Njeno „Da“ naišlo je na oduševljenje prisutnih, dok im je Željko čestitao i otpevao pomenuti hit.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>