Zadruga

Parovi

Numerolog Filipa Cara otkriva: Ono što mu je zabranjeno nije ispoštovao!

Ono što mu je strogo zabranjeno sa moje strane nije ispoštovao, kaže numerolog Filipa Cara i dodaje: On nije stigao da ode do manastira. Inače, on je vaspitavan u tom duhu, ali ja kroz numerologiju i aspekte vidim da li tu postoje porodična proklestva...

Numerolog Filipa Cara otkriva: Ono što mu je zabranjeno nije ispoštovao! Screenshoot/youtube




Filip Car je Aleksandri Nikolić otkrio da je pre ulaska u "Zadrugu 6" posetio numerologa i da mu je predvidela mnoge stvari. Između ostalog, Car je saznao da ga čeka turbulentan rijaliti, a da će naredne godine upoznati ženu sa kojom će dobiti blizance.


Ivka koja je redovni gost RED televizije, osim što je numerolog i prijatelj je Filipa Cara, ona je za Pink ispričala:


Filip je moj klijent i prijatelj, prosto, obraz i moral mi ne dozvoljavaju da pričam šta pričam sa klijentima, neke stvari zaista ne mogu da kažem, a ono što može da ode u etar je to da smo nas dvoje došli do zaključka da on ne sme da ulazi u veze, jer će mu biti pakleno loše - započinje Ivka, pa nastavlja:


Strogo mu je zabranjeno sa moje strane da ulazi u ljubavne priče sa Milicom i sa Majom. Vidim da je to ispoštovao. Ali on je nemiran, epicentar dešavanja tamo, ovo sa Aleksandrom, o tome u principu nismo pričali. Očekivano je za mene, a i za njega, jer on negde mora. On je strastven, voli žene, to svi znamo. 


Tako mu je aspektovan ovaj kraj godine, početak sledeće, a i cela sledeća dok je u rijalitiju, da je zaista i kao komentator i učesnik vrlo zanimljiv. Znamo sami kako se završila priča sa bivšim ljubavima, svako je izašao sa malo novca. Mi smo radili na njegovom samopouzdanju i samokontroli, koja vidim da mu popušta, on je prosto takav. On je Devica, tu njega niko ne može ni u šta da ubedi. Ja sam probala, danima priča o meni, rekoh: "Čekaj da uđem kod ovog čoveka u Rajski vrt, da mu donesem sveću". Čuću se sa Brunom da dođemo za Novu godinu - priča Ivka.


Ivka je otkrila i da li Cara prati porodično prokletstvo, o čemu je pričao u "Zadruzi".


On nije stigao da ode do manastira. Inače, on je vaspitavan u tom duhu, ali ja kroz numerologiju i aspekte vidim da li tu postoje porodična proklestva. On to zove koljeno, ja to kažem pokolenje. Sve vreme greši. U principu, to je pravi hrišćanski čin. On bi najradije voleo da ja to uradim umesto njega, ali to je nemoguće. Nije rekao važnu stvar. 





Rekla sam mu da će biti pakleno. Za januar mu stoji fizički obračun sa jednim učesnikom, ne moram da otkrijem ko je, nije ni važno. Treba da se čuva toga. Vidim da ga muči što nije otišao u manastir, jer misli da mu je zbog toga krenulo naopako. Non-stop se drži te priče, a nikad nije bio takav. Malo ga kopka što to nije uradio. On je sujeveran - govorila je ona.



Ivka je otkrila i šta je videla Caru o braku i deci

"Od avgusta 2023. do avgusta 2024. njemu stoji upoznavanje te devojke, koja nema veze sa rijalitijem. Starija od njega 3 do 5 godina. Stoji dispozicija da te žena može da mu rodi blizance, verujem da će da se skrasi. Šta je zanimljivo, on nije bio spreman za rijaliti. Mi smo radili na tome, na samokontroli i samopouzdanju, kad je kretao, rekao je da mu je teško. Aspekti su bili baš loši. Mama Milica nek zahvali meni što on nema onih faza više. 

Zove me: "Dobra vilo". On je stvarno bio sa emocijama vrlo čist, smirio se, baš je bio u fazonu bez devojaka i zezanja i onda ga poneo zatvoren prostor. Noćas sam radila na analizima, od Aleksandre i njega nema ništa. Sa Milicom će biti avantura neka, i biće neočekivani preokret, Maja će ga zaskočiti dok Bilal nije tu."
- zaključila je Ivka.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>