Zdravlje

Ljubav

Marko Kon smršao 45 kilograma! Kilogrami se nisu vratili!

Kompozitor Marko Kon je smršao 45 kg za veoma kratak vremenski period, ističe da su odlučnost i disciplina presudni u ostvarenju cilja! Kilogrami se nisu vratili!

Marko Kon smršao 45 kilograma! Kilogrami se nisu vratili! Screenshoot/Instagram


Marko Kon je doživeo transformaciju!

On je drastično smršao i skroz promenio izgled! Naime, izgubio je 45 kilograma uz savete stručnjaka, ali i uz veliku podršku svoje supruge.


- Gojazni ljudi se pravdaju hormonskim poremećajem, a to je skoro uvek tačno. Taj poremećaj kasnije podržava gojaznost, to je jedan začarani krug. Iza mene su bile ozbiljne pripreme, odricanja, saveti lekara, na endokrinološkom odeljenju dobio sam lekove, savete, pažnju, to je jedan vrlo naporan proces. Sada je stvar volje održati i znati, da ne treba da počnem da jedem čokoladu od trista grama. Početak je medicinska stvar, mora da vas savetuje neko ko ozbiljno zna šta radi. Metabolički proces mora da se sredi - ispričao je nedavno Marko Kon.

Nema velike filozofije kada je mršavljenje u pitanju


"Teško je na početku promeniti životne navike. Ne postoji čudotvrona dijeta i mehanizam, bitno je koliko kalorija uneseš tokom dana, tu nema mnogo pametovanja, sve se svodi na količinu, što je hrana lepša treba je jesti manje. Prvo treba doneti odluku, a onda je se držati. Da je jednostavno - nije. 

Ja volim da citiram:Nismo debeli zato što jedemo, nego jedemo zato što smo debeli'. 

Glad koju sam osećao sa 45 kilograma neuporediva je sa onom koju osećam sad", rekao je Marko Kon.

Mučili su ga snovi kako nešto jede, dok je bio na rigoroznijem režimu ishrane!- Sanjam da jedem, pa imam grižu savest u snu. Sanjam da jedem hleb i džem, to nisam nikad ni jeo. Nije čak ni toliko lepo - našalio se Kon na svoj račun.


Zbog viška kilograma imao je zadravstvene probleme (dijabetes)"To se lako tretira. Tip dva je stečeni, tip jedan je najgori. Moj je tri, teško se otkriva, to je skupa procedura gde se moj genetski materijal slao u Francusku, lečenje pokazuje kao da je tip dva koji se može tretirati" - kaže on.


Ogromna podrška bila mu je supruga!


Njegova supruga je Milica Kon, inače voditeljka emisije "Brak na neviđeno", koja se pre nekoliko godina suočila sa rakom dojke, posle čega je hitno uspešno operisana. 

Posle perioda oporavka, ova šarmatna dama se vratila svojim obavezama u nikad lepšem izdanju.

Marko i Milica su u braku od 2012. godine a kruna njihove ljubavi su sin Ernest i ćerka Klara.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>