Zadruga

Parovi

Moka Slavnić: Neću kriti od Zvazdana da ga je Ana ostavila!

Oduvek sam bio surovo iskren. Ako ostane u rijalitiju, a nadam se da hoće, ništa neću kriti od Zvezdana - ni da ga je Ana ostavila, kaže Moka Slavnić.

Moka Slavnić: Neću kriti od Zvazdana da ga je Ana ostavila! Screenshoot/youtube

Zvezdan Slavnić želi da pobegne iz rijalitija "Zadruga 6" navodno zbog Aleksandre Nikolić nakon što ga je ona "ohladila". 

Sin legendarnog košarkaša Moke Slavnića poludeo je kad je video da je starleta na korak od veze s Filipom Carem, tvrde učesnici rijalitija.

On je posle pominjanja da se Nikolićeva prvo muvala s njim, pa onda prešla na momka iz Crikvenice išutirao vrata "Bele kuće", a zatim lupao na kapiju i tražio da ide kući!


- Sve mi se skupilo! Ne mogu više da trpim da mi ljudi kaljaju obraz. To je sve što mi je ostalo u životu. Briga me za kaznu od 50.000 evra. Voziću kamion ako treba i vratiti dug - besneo je Zvezdan, dok su ga Miki Đuričić i Lepi Mića smirivali.

- Sigurna sam da je poludeo zbog Aleksandre! Smatra da je ispao budala jer je, čim je Filip ušao, otrčala kod njega. Ona je bila zaljubljena u Zvezdana, ali je svesna da će lakše smuvati Cara. S druge strane, Zvezdan je rizikovao brak sa Anom zbog nje. On nije ništa konkretno uradio, ali je pokazao naklonost prema njoj - rekla je Kulićeva.

Međutim, Zvezdanov otac, čuveni košarkaški stručnjak Moka Slavnić tvrdi da njegov sin nije pukao zbog Aleks.

- Ma kakvi! To nije istina. Ništa on s njom nije imao, niti će ikada imati. Poznajem ga i znam da se iznervirao zbog Uroša Ćertića. Pogodilo ga je kad je saznao da je Ćertić, koji mu se predstavljao kao prijatelj, pričao za njega da je ubica, diler droge i kriminalac - priča Moka za Informer, koji na pitanje da li je Ana javno ostavila Zvezdana upravo zbog Aleks odgovara:
- Moguće, ali ja to ne priznajem. Znala je da ne ide u manastir, već u rijaliti. Pritom, Aleksandra je nekoliko puta prišla njemu, a ne on njoj! Mora da ostane unutra i izdrži sve, pa i Uroša, koji je ljubomoran na njega. Ne želim da izgubi 50.000 evra.

Stariji Slavnić kaže da će sinu reći istinu o svemu što se dešava napolju kad mu bude otišao u "Zadrugu" u posetu za Novu godinu.

- Oduvek sam bio surovo iskren. Ako ostane u rijalitiju, a nadam se da hoće, ništa neću kriti od njega - ni da ga je Ana ostavila, ni grozote koje je Uroš Ćertić izgovorio! Pre toga ću ga naterati da se zakune da neće napraviti neku glupost zbog toga! Ne želim da nabode Ćertića pesnicom u glavu i ispadne - zaključuje Moka.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs/Informer

Povezane vesti:


>