Zadruga

Parovi

Posle lične tragedije oglasila se Zolina majka Bosa!

Posle lične tragedije oglasila se Zolina majka Bosa! Umro mi je otac. Sada nemam ni tatu ni mamu. To me mori, rekla je Bosa.

Posle lične tragedije oglasila se Zolina majka Bosa! Screenshoot/Instagram




 
Majka Lazara Čolića Zole, Bosiljka se, otkako je Zola i ove sezone postao učesnik rijalitija "Zadruga 6", nijednom nije oglasila za medije.



Izvor blizak porodici Čolić koji je želeo da ostane anoniman otkriva kako živi majka jednog od najkontroverznijih zadrugara i zašto uporno ćuti.



- Bosa je doživela ličnu tragediju neposredno pred Zolin ulazak u Zadrugu 6. Nisam u prilici da kažem šta se zapravo desilo, ali kako zbog toga, tako i zbog Lazareve rešenosti da ponovo uđe u „belu kuću“, gotovo da je prekinula kontakt sa svima, a rijaliti uopšte i ne gleda - govori izvor i dodaje:



- Ne javlja se na telefon, a vreme provodi u kući u koju prima samo nekoliko bliskih komšinica sa kojima popije kafu i porazgovara o stvarima koje čine svakodnevicu. Ovu sezonu Zadruge izbegava da gleda, jer nije bila naročito srećna što je Zola rešio da učestvuje, najviše zbog toga što je u imaginarijumu i Miljana kojoj Bosa još uvek nije oprostila sve što je uradila njenom sinu. Pored toga, Bosiljka misli da je vreme da se njen sin uozbilji, mane se televizije i rijalitija i počne da zarađuje baveći se nekim normalnim i poštenim poslom koji bi ga vratio u anonimnost.





- Izbegavam da govorim za medije, iako bih imala štošta da kažem - smireno počinje gospođa Čolić za Alo.

- Umro mi je otac. Sada nemam ni tatu ni mamu. To me mori pa se ne oglašavam, a iskrena da budem, ne pratim ni rijaliti. Pogledam ponekad neki klip i to je to. Hvala vam što se zvali, a ja ću se uskoro oglasiti - kratko je rekla Bosa i dodala da Zola zna da mu je deda preminuo jer se sve desilo neposredno pred njegov ulazak.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>