Parovi

Farma

Diskvalifikacija u Parovima: Petoro favorita izbačeno iz vile!

Nakon noćašnjeg do sada neviđenog slučaja pokušaja bežanja iz rijalitija Parovi i razvaljivanja vrata, produkcija je donela odluku da diskvalifikuje petoro takmičara. 

Diskvalifikacija u Parovima: Petoro favorita izbačeno iz vile! Foto: Youtube screenshotPosle žestokih kazni , jer su u emisiji Parovi na vrućoj stolici, preterali u ponašanju prema gostu Srboljubu Subotiću, dovedenom da isprovocira novu takmičarku Ljubu Pantović i njenu ćerku Aleksandru, učesnici su se opet podelili u dve ekipe: one koji podržavaju kaznu produkcije I one koji se ne slažu. Vesna Rivas je tom prilikom nagrađena sa 500 evra zbog dobre saradnje sa produkcijom. Postignut je šou, koji je zabeležio veliku gledanost.

Između takmičara je, međutim, došlo do svađe, napadali su jedni druge, a u jednom trenutku, grupa koja nije podržavala nagradu od 500 evra koja je pripala Vesni Rivas, počela je da udara na glavna vrata, tražeći od produkcije da i oni dobiju nagradu za nešto, jer su ovog puta svi kažnjeni zbog nepristojnog ponašanja prema gostu u emisiji. Najgore je prošla Ljuba Pantović, kojoj je od honorara skinuto ravno hiljadu evra!
Podsećamo. produkcija Hepi televizije najstrože kažnjava agresiju, uništavanje imovine vile u kojoj borave i nepoštovanje produkcije. Takmičari, očajni što im je mnogo novca skinuto od honorara, u prvi mah su poželeli da napuste rijaliti, što im je u skladu sa pravilima iz ugovora omogućeno, ali su ubrzo svi rekli da su se pokajali i jedan za drugim, ulazili u program.

Onda je, kao i do sada, produkcija rijalitija Parovi, uradila salto mortale i potpuno neočekivano, u program odbila da vrati vodeće aktere ovog događaja – Slađanu Petrušić, Tijanu Ajfon, Miljanu Kulić, Dada Solomuna, Dragana Tošića, prenela je Hepi tv.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Komentari