Zadruga

Parovi

Ovo je pravo lice Aleks Nikolić! Znači bruka i sramota! Laka roba!

Ovo je pravo lice Aleks Nikolić! Znači bruka i sramota! Laka roba! To vam govori sve o njoj i njenom karakteru, izjavila je Maja Nikolić nakon što je Dejan Dragojević javno ostavio svoju devojku.

Ovo je pravo lice Aleks Nikolić! Znači bruka i sramota! Laka roba! Screenshoot/Instagram

Ogromna prašina podigla se oko zbližavanja Aleks Nikolić sa bivšim dečkom Filipom Carem u Beloj kući, kao i oko javnog raskida Dejana Dragojevića sa njom. O ovoj temi bruji celo imanje, a svi čekaju da vide naredne korake aktera ove priče. 

Sada se povodom ove goruće teme u "Zadruzi 6" oglasila pevačica Maja Nikolić, koja nije štedela Aleks i Cara, dok je s druge strane podržala Dejanovu odluku.


Pevačica ističe da je Aleks pokazala svoje pravo lice, kao i da ne može da pobegne od svoje prirode, a ne krije ni da joj je žao Dejana Dragojevića u celoj ovoj priči:"U šoku sam! Sramota velika i Aleks me je baš, baš razočarala! Niti je igrač, niti ume da igra rialiti i pritom nije ni svesna da će Car da je šutne, čim bude spavala sa njim! Izdala je Dejana, a pravi se naivna. Oduvek sam govorila da je Aleks glupa što je i dokazala sada! Pokazala je svoju pravu prirodu i ne može ona da se promeni. Ipak su tačne sve priče za Bujanovac. 
Ovo je pravo lice Aleks! A pritom pouzdano znam šta su joj sve govorili i ona je nastavila po svome. To je njena priroda, jače je od nje. Vuk dlaku menja, ali ćud nikad! Da je normalna ona nikad ne bi pričala sa Carem, niti sedela pored njega, a kamoli da dozvoli da je pipa po kolenu i mazi. Znači bruka i sramota! Znamo svi šta je sve Car govorio za nju i koliko ju je vređao i ponižavao i ona opet njemu sve ovo dozvoljava?! To vam govori sve o njoj i njenom karakteru. Laka roba!"
- poručila je Maja za Pink.

Dejanova bivša drugarica Sandra Rešić je bila kratka:

"Iskreno, kao što sam i u rijalitiju govorila, to je odnos koji ne komentarišem. Najiskrenije se nadam da će on proći i prevazići sve lakše nego prvi put."

Fran Pujas smatra da Aleks i Milica nikada nisu bile drugarice:

- Svi su prozivali Filipa pred njegov ulazak, a on kao on odmah je napravio šou, kako se i očekuje od njega. Iskreno mislim da Car sve vraća Mensuru. Ne mislim da išta ozbiljno loanira s Milicom, to je samo osveta Mensuru, a Milica samo igra rijaliti - rekao je Fran, pa prokomentarisao prijateljstvo Milice Veselinović i Aleksandre Nikolić, ali i njen odnos sa Slavnićem:


- One nisu nikad ni bile drugarice. Svi tamo gledaju kako će odrigrati neki svoj rijati. Aleksandra to možda namerno i radi da bi skrenula priču sa sebe i Zvezdana. Mislim da se Aleks zaljubila u Zvezdana, iskreno - poručuje Pujas.


Car preko stola kreće na Dragića jer špijunira Aleks i njega: 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>