Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić ostao bez žene! Ana ga je javno ostavila!

Zvezdan Slavnić ostao bez žene! Ana ga je javno ostavila, a dugo je razmišljala o tome da li je to prava odluka... Ipak sada je definitivno kraj!

Zvezdan Slavnić ostao bez žene! Ana ga je javno ostavila! Screenshoot/youtube

Vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, Ana je potvrdila da je završila ljubavnu vezu sa kontravrznim učesnikom najgledanijeg rijalitija "Zadruga 6", a kao razlog navela je da ne može više da trpi njegovo ponašanje.


Ana se oglasila te je otkrila da zapravo atraktivna plavuša Aleksandra Nikolić sa kojom povezuju njenog supruga nije glavni razlog prekida veze, kao što mnogi nagađaju.


Zvezdanova žena je jako dugo razmišljala da li je to prava odluka te je prvo objavila na Instagram profilu da je definitivno kraj, a potom se oglasila.


- Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je... Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati, Voli vas Ana - napisala je Ana citirajući poznati deo iz Egziperijevog romana "Mali Princ".

Ana je otkrila da Zvezdan vrlo dobro zna ko ga gleda kod kuće i vrlo dobro zna ko je ona i kakva je žena, kao i šta nosi odnos sa njom svih petnaest godina:- Da, želim da kažem da Zvezdana nisam ostavila ni zbog jedne devojke! Ova moja odluka nije preko noći. Dugo sam razmišljala da li ovo da uradim. Donela sam odluku da ne želim da budem više sa njim iz razloga što mnoge stvari koje tamo radi ne želim da tolerišem - rekla je Ana, pa dodala:
 Da naglasim, da svaki dogovor moj i njegov pred ulazak u zadrugu je prekršio. Žao mi je što sam to morala da uradim ovako javno, jer ne volim publicitet, a li s obzirom da nisam bila svesna šta Zadruga nosi sa sobom, prinuđena sam da se ovako oglasim i najviše od svega sebi želim najbolje. - rekla je ona pa zaključila:

- Tužno je kada ljubav doživi poraz na barici, a preplivate okeane zajedno. - rekla je Ana. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>