Svet

Region

Fanovi Harija i Megan oduševljeni najavom! Hejteri smatraju da će ponovo kukati! (VIDEO)

Dok su fanovu Harija i Megan oduševljeni najavom dokumentarca, hejteri smatraju da će ponovo kukati o teškom životu unutar britanske kraljevske porodice.

Fanovi Harija i Megan oduševljeni najavom! Hejteri smatraju da će ponovo kukati! (VIDEO) Screenshoot/youtube/Netflix




Netflix je najavio da 8. decembra izlazi dokumentarna serija o princu Hariju i Megan Markl. Najavljeno je da će serija sadržati nikad viđene detalje o njihovoj ljubavnoj vezi, kao i priče njihovih članova porodice i prijatelja. Trejler koji je najavio dokumentarac prikazao je trenutke Harija i Megan koje javnost nikad nije videla, poput fotografija iz njihove kuće u Montesitu i fotografija s kraljevske svadbe.



Međutim, jedna fotografija razbesnela je korisnike Tvitera.







Dok su Megan i Hari u trejleru dramatično govorili o tome da "niko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata", pojavila se fotografija Megan koja, čini se, plače s rukama na licu, a iza nje na fotelji stoji Hermes ćebe, koje košta oko 3.000 dolara.

"Plače jer je htela Chanel", "Ova žena toliko želi da bude relevantna, ali dušo, ja nikad nisam plakala pored Hermes ćebenceta", "Treba da pokrenemo akciju da kupi još jedno ćebence, niko ne bi trebao da živi ovako", pišu tviteraši.

Dok su fanovi Harija i Megan oduševljeni najavom, mnogi njihovi hejteri smatraju da će par ponovo kukati o teškom životu unutar britanske kraljevske porodice.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir.rs

Povezane vesti:


>